Wie wordt de daktopper 2011?

De belangrijkste doelstelling werd bereikt: bedrijven kwamen met innovaties die branchebreed inzetbaar kunnen zijn. Dakdekkersbedrijf Kewodak werd de eerste Daktopper van Nederland. Kewodak werd geprezen voor hun jarenlange aandacht voor arbeidsomstandigheden, zowel in eigen bedrijf als in de branche.

Dit jaar word er op zoek gegaan naar de nieuwe Daktopper, onze (oud-) directeur Cees Keijzer zal namens Kewodak plaats gaan nemen in de jury.

Samenstelling jury Daktopper 2011
Prof. Dr. Gerard I.J.M Zwetsloot (TNO)  
Gerard Zwetsloot was onder meer betrokken bij het programma HEAR (Herkennen en Beheersen van Ernstige arbeidsrisico’s; onderdeel van het project Arbeidsveiligheid ministerie SZW).
Daarnaast is hij auteur van artikelen en boeken over het organiseren van een veiligheidscultuur (onder andere bij VCA toegepast). Zijn nieuwste publicatie: ‘Werken aan veiligheids- en gezondheidscultuur” (Arbo Informatieblad 56).
Jan Laemers (Laemers Arboconsult)
Tot eind 2010 was Jan Laemers directeur Bouw (Arbeidsinspectie). Verder was hij actief betrokken bij het project Herziening A-blad Platte daken 2004 en de oplevering van de resultaten Arboconvenant BIKUDAK 2004.
Drs. Jaap Hooiveld (Stichting van de Arbeid)
Als beleidsmedewerker van het ministerie SZW speelde Jaap Hooiveld in de periode 1999-2006 een actieve rol bij de uitvoering van diverse arboconvenanten (o.a. BIKUDAK).
Van 2006-2011 was hij namens de Stichting van de Arbeid projectleider ‘Totstandkoming arbocatalogi’
Kees Keizer (directeur Kewodak, Alphen aan den Rijn)
Kees is al 30 jaar zeer actief als het gaat om aandacht voor arbeidsomstandigheden, zowel in zijn eigen dakbedekkingsbedrijf als in de branche. Winnaar eerste Daktopper in 2009.
Cees Woortman (VEBIDAK)
Algemeen directeur/secretaris branchevereniging Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven, tevens voorzitter van werkgeverszijde SBD bestuur.

Lees hier meer over de eerste Daktopper van Nederland

Terug naar nieuwsoverzicht