Daklekkage oplossen door erkend dakdekkersbedrijf

Daklekkage is niet prettig. Het snel opsporen van de daklekkage kan verdere schade voorkomen. Kewodak B.V. uit Alphen aan den Rijn is specialist in dakdekking en heeft al 35 jaar ervaring. In deze tijd hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd van Amsterdam tot Rotterdam. Onze manier van werken voldoet aan alle veiligheidseisen dankzij het bezit het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat door Kewodak. Onze werkzaamheden om lekkage aan het platte dak te verhelpen zijn verzekerd door het Dakmerk Waarborgfonds en hebben 1 doel: wonen en werken moet als vanzelf onbelemmerd gebeuren.

Meer garantie op dakbedekking is niet te bieden!

Heeft u daklekkage of wilt u zeker weten of uw dak weer en wind kan doorstaan? Neem dan contact op.

Lekkage dak?  Snel online melden of bel (0172) 43 21 42.

Lekkage opsporen kan lastig zijn Vooral bij lekkage aan het platte dak zal water langzaam naar binnen sijpelen. Zelfs door haarfijne scheurtjes en deze zullen snel verzwakken en verder scheuren. Een lek dak dient snel gerepareerd te worden. Contact opnemen is eenvoudig:

 

Natuurlijk kunt u alle overige vragen over daken en over daken renoveren aan ons stellen. Het nut van een grondige inspectie voor het te laat is, moet niet te laat komen!

Naast het opsporen en verhelpen van eventuele lekkage aan uw dak zullen wij u goed informeren over dakbehoud en het voorkomen van lekkage door correct dakonderhoud. U kunt op ons rekenen!

Contact ons