Bewezen daksystemen voor elke toepassing

Voor veel mensen komen de mogelijkheden van hun platte dak als verrassing. Opeens bekijk je het dak niet meer als platte zwarte massa, maar als startpunt voor modernisering en verduurzaming. Je gaat het pas zien als je het doorhebt.

Wij adviseren graag over de keuzes met betrekking tot het soort dak en de inrichting ervan. Het combineren van platte daken en daksystemen is natuurlijk ook mogelijk. Bij diverse daktoepassingen profiteert u bovendien van subsidies. Vriendelijk voor het milieu, vriendelijk voor uw portemonnee.

Op onderstaande pagina’s vertellen wij u alles over groene daken, witte daken, isolatie, recycling en zonnepanelen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Kenniscentrum

Speciaal voor gemeentes, woningcorporaties, bedrijven, verenigingen van eigenaren (vve’s) hebben we een nieuw Kenniscentrum in ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Hier geven onze medewerkers presentaties over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking.

De daksystemen op een rij

luchtzuiverende_dakbedekking-2

Luchtzuiverende daken

Met uw dak een bijdrage leveren aan de luchtkwaliteit van uw directe leefomgeving? Dat kan! Luchtzuiverende dakbedekking zet

zonnepanelen

Daken met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw platte dak: een verstandige keuze met oog op het milieu en uw financiën. Besparingen binnen handbereik!

witte_daken_carrara_dakbedekking

Witte daken

Op zomerse dagen staat die energie slurpende airco maar te loeien. Een wit dak maakt de airco overbodig én lagere energierekening

epdm_rubber_dakbedekking

EPDM-daken

Een bewuste keuze voor de toekomst. Een EPDM-dak is elastisch (rubber), slijt nauwelijks en gaat veertig jaar of langer mee.

Waterbufferende daken

Het aantal hevige regenbuien in Nederland neemt toe. Met een waterbufferend dak ontziet u de riolering

groen_dak_daktuin_4x3

Groene daken

Duurzaam, verantwoord en gewoon mooi. Dat is een groen dak. Lees over de mogelijkheden van het beplanten van uw platte dak.

brandveilige_daken_zonnepanelen

Brandveilige daken

Het daksysteem optimaliseert de veiligheid van personen bij evacuatie en interventie bij brandoorzaak van buitenaf.

Herbruikbare daken

Herbruikbare daken

Materialen als glas en plastic kunnen tegenwoordig hergebruikt worden. Ook uw oude dak kan een nieuw leven krijgen.

dakisolatie

Geïsoleerde daken

Een goed geïsoleerd plat dak zorgt voor minder warmteverlies en dat ziet u meteen terug in de maandelijkse energierekening.