Professionele dakdekker in Uithoorn

Zoekt u een dakdekker in Uithoorn om werkzaamheden te verrichten aan uw platte dak? Dan kunt u bij Kewodak terecht. Al meer dan 30 jaar voeren wij verschillende werkzaamheden uit op platte daken, zoals:

  • Het oplossen van dak lekkages
  • Het repareren van daken
  • Periodiek dakonderhoud
  • Werkzaamheden omtrent dakrenovatie
  • Nieuwe daken aanleggen of de dakbedekking vervangen
  • Adviseren over werkzaamheden op platte daken

Wij weten, door onze jarenlange ervaring, alles van platte daken. Van een wit dak tot een groen dak en van EPDM dakbedekking tot aan zonnepanelen, wij laten ons vakmanschap er op los. Uiteraard heeft iedereen in ons team een goede opleiding genoten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Vebidak en hebben we het KOMO- en VCA certificaat. Ook zijn wij erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk.

Wij voeren opdrachten uit voor zowel bedrijven als particulieren. Er wordt altijd complete projectgarantie gegeven. Daarbij worden bijna alle daken waar wij werkzaamheden op uitvoeren opgeleverd met een garantie van 10 jaar.

Uw dak verduurzamen? Vraag ons naar de mogelijkheden

Of u nu in de wijk Thamerdal, De Kwakel, Zijdelwaard of in het centrum van Uithoorn woont, wij komen graag bij u langs. Wilt u uw dak in Uithoorn verduurzamen? Er zijn tal van verschillende dakbedekkingssystemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wit dak, een groen dak, een geïsoleerd dak of een dak met zonnepanelen. Zo blijft een wit dak veel koeler en luchtzuiverend, werkt een groen dak isolerend en zorgt het voor een goede luchtkwaliteit en zijn zonnepanelen een perfecte en voordelige energiebron.

Uw dak verduurzamen is zeer gunstig voor het milieu én uw portemonnee. In veel gevallen kunt u zelfs van subsidies profiteren. Vraag ons naar alle mogelijkheden, wij komen graag met u bespreken welk duurzame dak voor u het gunstigst is.

 

Daklekkage snel verholpen

Heeft u last van een daklekkage? Dit kan komen door een ophoping van bladeren op het dak of door scheurtjes in de dakbedekking. Wacht niet te lang met het inschakelen van een erkende dakdekker in Uithoorn wanneer er zich een lekkage voordoet, hoe sneller u erbij bent hoe lager de reparatiekosten zullen zijn. Wanneer wij bij u zijn gaan we eerst het dak op om de schade die de lekkage veroorzaakt te lokaliseren. Dan bespreken we met u welke reparatie werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Pas wanneer alles duidelijk is voor u en u akkoord gaat, zullen wij het dak keurig repareren.

Is er onverwachts schade ontstaan aan uw dak? Bijvoorbeeld door een storm of een hele heftige regenbui? Wij hebben bij Kewodak een 24 uurs service. Dus heeft u snel een dakdekker in Uithoorn nodig? Wij staan altijd voor u klaar!

Vakkundig dakonderhoud door dakdekker Uithoorn

Het allerbeste is om uw dak regelmatig te laten onderhouden. Hiermee voorkomt u onnodige schade aan uw dak. Door periodiek dakonderhoud weet u zeker dat de staat van uw dak altijd goed is. Tijdens een controle lopen we het dak grondig na. Bladeren die op het dak en in de afvoer liggen worden door ons opgeruimd. De dakbedekking wordt helemaal nagelopen op eventuele scheuren en kieren. En is er een kleine reparatie nodig? Dan voeren we die gelijk uit. Wanneer u het dakonderhoud uit handen geeft aan Kewodak hoeft u niet meer zelf om te kijken naar uw dak en weet u zeker dat u altijd een gezond dak heeft.

Neem contact met ons op

Dus zoekt u een betrouwbare dakdekker in Uithoorn en wilt u graag kennis maken met ons? Neem dan contact op, ons team staat voor u klaar.

Onze vestigingsplaats is in Alphen aan den Rijn. Vanuit daar loopt ons werkgebied van Uithoorn tot Amsterdam en van Noordwijk tot Rotterdam. Woont u buiten Uithoorn? Geen probleem, ook dan komen we graag bij u langs! Wilt u weten hoe de ervaringen van klanten zijn? Wij zijn trots op de beoordelingen!

Contact ons