Op zoek naar een dakdekker in Nieuwkoop?

Wanneer u een betrouwbare dakdekker in Nieuwkoop zoekt kunt u terecht bij Kewodak. Wij maken en houden elk plat dak gezond. Of u ons nou nodig heeft voor herstel of reparatie werkzaamheden, goed dakonderhoud, renovaties of vernieuwingen, onafhankelijk dakadvies of voor grote projecten, wij draaien onze hand er niet voor om. We zijn vaak te vinden in en rond Nieuwkoop. Woont u in de polder, aan het water of in het dorp? Wij komen graag bij u langs!

Dakdekkers met veel ervaring

Al ruim dertig jaar zitten wij in het vak en klimmen we dagelijks een dak op. Wij hebben dan ook een enorme dosis aan ervaring opgebouwd. Er is geen type plat dak dat wij nog niet gezien hebben. Onze dakdekkers hebben veel grote projecten met trots opgeleverd, van dakrenovaties bij grote bedrijven tot het verduurzamen van daken van VvE’s. Maar ook op de kleinere projecten zoals het repareren of duurzaam maken van een dak van een particuliere woning zijn wij trots. En uiteraard vinden wij het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent.

Stuur ons gerust uw dak op, daar worden wij blij van!

De dakdekker in Nieuwkoop werkt netjes, secuur en veilig

Wij werken met de beste vakmensen die stuk voor stuk geschoold zijn op een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Er wordt altijd netjes en secuur gewerkt en veiligheid vinden wij zeer belangrijk. We gaan dan ook altijd beschermd het dak op en volgen hier de veiligheidsregels in op.

We hebben ons aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor dakbedekkingsbedrijven. Door ons lidmaatschap bij Vebidak zijn wij op de hoogte van de laatste stand van techniek en voldoen we aan de criteria van ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit. Daarnaast hebben wij goede scholing, veilige arbeidsomstandigheden, milieu en duurzaamheid hoog in ons vaandel staan. Ook bezitten wij het VCA- en KOMO-procescertificaat en heeft kwaliteitskeurmerk Dakmerk ons erkend. Wij zijn een betrouwbare partner voor alle dak werkzaamheden. Of u nu een dakdekker in Amsterdam, Rotterdam of Nieuwkoop nodig heeft, u kunt rekenen op ons vakmanschap!

 

De 24-uurs service van dakdekkersbedrijf Nieuwkoop

Heeft u per direct een dakdekker in Nieuwkoop nodig? Omdat uw dak bijvoorbeeld midden in de nacht flinke schade heeft opgelopen door een storm? Of misschien vanwege een plotselinge daklekkage? Kewodak heeft een speciale service, de 24-uurs service. Dit houdt in dat wij altijd bereikbaar zijn voor noodgevallen en u meteen uit de brand komen helpen. Het maakt niet uit wat voor weer het is, wij zullen ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer een goed dak boven uw hoofd heeft.

Afspraak maken of vrijblijvende informatie, neem contact op

Wilt u meer van ons of onze projecten weten? Wilt u informatie over het verduurzamen van uw dak? Of wilt u een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt aan uw dak? Voor vrijblijvende informatie of het inplannen van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact ons