Dakdekker Mijdrecht

Wanneer u een dakdekker in Mijdrecht nodig heeft, kunt u Kewodak bellen. Wij hebben zeer veel ervaring opgedaan in de inmiddels ruim 30 jaar dat wij bestaan. We zijn vakbekwaam, werken zeer netjes en zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden op platte daken.

Bij ons zijn alleen goed gecertificeerde dakdekkers werkzaam. Al onze collega’s vinden het leuk om hun kennis met u te delen, en zo tot de beste oplossing voor uw dak te komen. Vanzelfsprekend houden wij ervan om op daken te klimmen en van uw dak weer wat moois te maken. Of het hierbij nou gaat om het repareren van de dakbedekking of om een nieuw soort (milieubewuste) dakbedekking aan te leggen, zolang wij op een dak staan zijn wij gelukkig.

Ons werkgebied is zeer ruim. Van Amsterdam tot Rotterdam en van Leiden tot Gouda, wij rijden naar u toe!

Snelle service en reparatie bij schade

Wanneer er schade aan uw dak is ontstaan, kunt u ons bellen. We plannen zo snel mogelijk een afspraak in om bij u langs te komen om uw dak te repareren. Schade aan een dak kan op verschillende manieren ontstaan. Door schommelende temperaturen, zoals warmte in de zomer en vrieskou in de winter, kunnen er barstjes ontstaan in de dakbedekking. De barstjes kunnen scheuren worden, hierdoor is er kans op het ontstaan van een lekkage. Dit soort schade ontstaat vaak geleidelijk en heeft u hierdoor meestal niet meteen in de gaten.

Ook kan schade ontstaan door heftige weersomstandigheden, zoals storm, flinke hagelbuien of onweer. Voor dit soort plotselinge schade hebben wij een 24/7 dakservice. Wij zijn dag en nacht, in de weekenden en op feestdagen bereikbaar wanneer u per direct een dakdekker bij Mijdrecht nodig heeft!

In welke wijk u ook woont in Mijdrecht, wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Een gezond dak door goed onderhoud

Om hoge reparatiekosten te voorkomen raden wij iedereen met een plat dak aan om het dak periodiek te laten onderhouden en controleren. Op een plat dak kunnen makkelijk bladeren blijven liggen die de afvoer kunnen verstoppen. Ook de groei van mos kan problemen veroorzaken met de afvoer. Daarbij kunnen er door weersinvloeden scheurtjes ontstaan in de dakbedekking, die lekkages tot gevolg kunnen hebben.

De specialisten van Kewodak kunnen uw dak voor u komen onderhouden. We stellen een onderhoudscontract samen dat voldoet aan uw wensen. Bijvoorbeeld elk jaar een controle van het dak waarbij we het dak grondig checken, schoonmaken en kleine reparaties uitvoeren.

Met een onderhoudscontract bij Kewodak hoeft u zelf niet meer naar uw dak om te kijken. Het neemt ook eventuele zorgen bij u weg, u krijgt van ons precies te horen hoe de staat van uw dak is.

Neem contact op voor een dakdekker in Mijdrecht

Wilt u meer informatie over platte daken, een afspraak inplannen of kennis maken met de dakdekker bij Mijdrecht? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag kennis maken met u.

Contact ons