Dakdekker Amsterdam

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker in Amsterdam? Kewodak is al meer dan 30 jaar specialist in, onder andere, het repareren, renoveren en aanleggen van platte daken in Amsterdam.

Wij hebben al meerdere succesvolle projecten afgerond bij dakwerkzaamheden in Amsterdam. Voor meer informatie omtrent deze projecten in en rondom Amsterdam verwijzen wij u graag naar de volgende pagina’s:

Bedrijven en particulieren

Vele projecten die wij uitvoeren zijn voor bedrijven en verenigingen van eigenaren. Echter zijn particulieren uit Amsterdam bij Kewodak ook aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de aanleg van een groen dak op uw woning in Amsterdam? Wellicht heeft u lekkage en wenst u een duurzame reparatie? Aarzel niet en neem contact op. Bekijkt ook eens de positieve reacties die wij van onze klanten krijgen.

Dakonderhoud Amsterdam

Bij een plat dak is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het onderhoud van het platte dak. Als er geen of slecht onderhoud plaats vind wordt de kans op lekkages (en dus extra kosten) een stuk groter. Ook dak renovatie van een plat dak kunt u voorkomen door correct onderhoud. Als Dakdekker in Amsterdam zijn wij specialist in het onderhouden van platte daken, voor meer informatie kunt u kijken op onze pagina over dak onderhoud.

Dakreparatie Amsterdam

Mocht u last hebben van een lekkage of schade aan uw platte dak, dan is het noodzakelijk dat dit snel gerepareerd wordt. Hoe langer de lekkage voortduurt, hoe groter de kans wordt dat de gehele dakbedekking moet worden vervangen. Het volledig vervangen van uw dakbedekking brengt aanzienlijk grotere kosten met zich mee dan een (kleine) dakreparatie. Kewodak is de beste keus als u opzoekt bent naar een dakdekker in Amsterdam.

Veiligheid voorop!

Niet alle daken van de woningen in Amsterdam zijn recht toe- recht aan. Aangezien onze dakmakers graag veilig werken maken zij gebruik van valbeveiliging. Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden op 2,5 meter of hoger. Soms kiest onze dakdekker ook voor veiligheid op lagere hoogte. Bijvoorbeeld bij bepaalde risicofactoren.
We hebben er een leuk artikel over geschreven. Veilig het dak op!

Contact ons