Dakdekker Amsterdam

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker in Amsterdam? Kewodak is al sinds 30 jaar specialist in het repareren, renoveren en aanleggen van platte daken in Amsterdam.

Wij hebben al meerdere succesvolle projecten afgerond bij dakwerkzaamheden in Amsterdam. Voor meer informatie rondom deze projecten in Amsterdam verwijzen wij u graag naar de volgende pagina’s:

Zonnepanelen Amsterdam

Echter als particulier bent u bij Kewodak ook aan het juiste adres. Bekijkt u eens de positieve reacties die wij van onze klanten krijgen.

Dakonderhoud Amsterdam

Bij een plat dak is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het onderhoud van het platte dak. Als er geen of slecht onderhoud plaats vind wordt de kans op lekkages (en dus extra kosten) een stuk groter. Ook dak renovatie van een plat dak kunt u voorkomen door correct onderhoud. Als Dakdekker in Amsterdam zijn wij specialist in het onderhouden van platte daken, voor meer informatie kunt u kijken op onze pagina over dak onderhoud.

Dakbeveiliging

Dakreparatie Amsterdam

Mocht u last hebben van een lekkage of schade aan uw platte dak, dan is het noodzakelijk dat dit snel gerepareerd wordt. Hoe langer de lekkage voortduurt, hoe groter de kans wordt dat de gehele dakbedekking moet worden vervangen. Het volledig vervangen van uw dakbedekking brengt aanzienlijk grotere kosten met zich mee dan een (kleine) dakreparatie. Kewodak is de beste keus als u opzoekt bent naar een dakdekker in Amsterdam.

Neem vrijblijvend contact met ons op!