Dakterras Amsterdam

Uw eigen dakterras in Amsterdam aanleggen?

Een eigen tuin in de Amsterdamse binnenstad is een schaars goed. Dan biedt een dakterras in Amsterdam een uitstekende oplossing. Met een dakterras van Kewodak creëert u uw eigen oase van luxe en comfort. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort ongestoord kunt genieten van de buitenlucht en even kunt ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een professioneel aangelegd en modern ingericht dakterras in Amsterdam.

Kewodak is de dakspecialist als het gaat om:

  • dakterras aanleggen in Amsterdam
  • stijlvol inrichten van uw dakterras
  • aanvragen van een dakterras vergunning

Dakterras inrichten

Bij een dakterras gaat het natuurlijk ook om een inrichting waar u zich prettig voelt. Kiest u voor een daktuin met natuurtegels, planten en bloemperken? Of geeft u de voorkeur aan een stijlvolle loungehoek voorzien van sfeerverlichting en een minibar. Hoe u de inrichting van uw dakterras ook wilt, alles is bij ons mogelijk. Zelfs voor het plaatsen van een jacuzzi draaien we onze hand niet om. Geheel naar uw wensen zullen wij uw dakterras inrichten.

Terras dak Amsterdam

Dakterras vergunning

Om een dakterras te kunnen plaatsen is een dakterras vergunning nodig. De gemeente Amsterdam neemt de aanvraag van de omgevingsvergunning in behandeling en zal binnen 8 weken beoordelen of de vergunning wordt verleend. Na goedkeuring wordt er gestart met het aanleggen van uw dakterras. Klinkt ingewikkeld? Maakt u zich geen zorgen, wij begeleiden u gedurende het gehele bouwproject.

Kies voor zekerheid en neem contact op

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe een nieuw dakterras in Amsterdam moet worden aangelegd en ingericht. Wilt u een dakterras in Amsterdam? Neem contact met ons op en we laten u de mogelijkheden zien van uw nieuwe dakterras.