Dakdekker Abcoude

Wanneer u een dakdekker in Abcoude nodig heeft, heeft u aan Kewodak een uitstekende en betrouwbare partner. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op platte en licht hellende daken. Een greep uit onze dakwerkzaamheden:

  • Dakreparaties
  • Dakrenovaties
  • Volledig vervangen van dakbedekking
  • Herstelwerkzaamheden
  • Onderhoud aan platte daken
  • Advies en controle op dakdek werkzaamheden
  • 24-uurs service

 

Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, rijden we naar onze klanten toe. Ons werkgebied is zeer ruim, zo kunt u ons onder andere tegenkomen in Zuid Holland, Noord Holland, de Randstad en ’t Groene Hart. Heeft u een dakdekker in Zoetermeer, Amsterdam, Hillegom, Uithoorn of Abcoude nodig? Wij komen graag naar u toe!

Al onze dakdekkers starten hun ochtend op kantoor in Alphen aan den Rijn. Vanuit het magazijn vult iedereen zijn service bus. Op de planning kan elke dakdekker zien welke projecten er zijn op die dag. Zijn er extra materialen nodig die dag? Dan worden die uiteraard ook meteen in de bus geladen. Dan gaan we de dag beginnen! Uiteraard zorgen we ervoor dat we op de afgesproken tijd bij de klant aanwezig zijn.

Daklekkage? De dakdekker in Abcoude lost het voor u op!

Heeft u last van een lekkage en daarom op korte termijn een dakdekker in Abcoude nodig? Woont u langs het Gein, langs de Angstel, aan de Rijksstraatweg of in één van de wijken van Abcoude? Wij zorgen dat we zo snel mogelijk bij u zijn om de lekkage te verhelpen!

Wanneer we bij u zijn stellen we ons uiteraard eerst even voor. Dan horen we graag van u wat het probleem precies is. En dan klimmen we uw dak op. We inspecteren het dak grondig om goed in kaart te krijgen welke schade aan het dak de lekkage veroorzaakt. Om vervolgens de schade te repareren zodat u er weer droog bij zit!

 

Contact ons