Dakdekker Abcoude

Wanneer u een dakdekker in Abcoude nodig heeft, heeft u aan Kewodak een uitstekende en betrouwbare partner. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op platte en licht helende daken. Een greep uit onze dakwerkzaamheden:

  • Dakreparaties
  • Dakrenovaties
  • Volledig vervangen van dakbedekking
  • Herstelwerkzaamheden
  • Onderhoud aan platte daken
  • Advies en controle op dakdek werkzaamheden
  • 24-uurs service

Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, rijden we naar onze klanten toe. Ons werkgebied is zeer ruim, zo kunt u ons onder andere tegenkomen in Zuid Holland, Noord Holland, de Randstad en ’t Groene Hart. Heeft u een dakdekker in Zoetermeer, Amsterdam, Hillegom, Uithoorn of Abcoude nodig? Wij komen graag naar u toe!

Al onze dakdekkers starten hun ochtend op kantoor in Alphen aan den Rijn. Vanuit het magazijn vult iedereen zijn service bus. Op de planning kan elke dakdekker zien welke projecten er zijn op die dag. Zijn er extra materialen nodig die dag? Dan worden die uiteraard ook meteen in de bus geladen. Dan gaan we de dag beginnen! Uiteraard zorgen we ervoor dat we op de afgesproken tijd bij de klant aanwezig zijn.

Daklekkage? De dakdekker in Abcoude lost het voor u op!

Heeft u last van een lekkage en daarom op korte termijn een dakdekker in Abcoude nodig? Woont u langs het Gein, langs de Angstel, aan de Rijksstraatweg of in één van de wijken van Abcoude? Wij zorgen dat we zo snel mogelijk bij u zijn om de lekkage te verhelpen!

Wanneer we bij u zijn stellen we ons uiteraard eerst even voor. Dan horen we graag van u wat het probleem precies is. En dan klimmen we uw dak op. We inspecteren het dak grondig om goed in kaart te krijgen welke schade aan het dak de lekkage veroorzaakt. Om vervolgens de schade te repareren zodat u er weer droog bij zit!

parkeerdak_renoveren

Preventief dakonderhoud bij Kewodak

Het is aan te raden om een plat dak met enige regelmaat door een professional te laten onderhouden. De dakdekkers van Kewodak kunnen uw dak in Abcoude uitstekend voor u onderhouden. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten, we komen dan jaarlijks bij u langs voor het dakonderhoud. We inspecteren en repareren (indien nodig) uw dak kundig! Wat kunt u van ons verwachten tijdens het dakonderhoud? We onderwerpen uw dak aan een volledige inspectie. De dakbedekking, afvoeraansluitingen, naadverbindingen, expansievoegen, randaansluitingen en afsluitprofielen worden zeer grondig geïnspecteerd. Heeft u een schoorsteen of lichtkoepel? Dan nemen we de aansluitingen hiervan uiteraard mee in onze controle. We controleren de waterdichtheid van het dak en maken het dakoppervlak grondig schoon. Indien nodig voeren we kleine herstelwerkzaamheden, zoals afvoeren reinigen en kleine reparaties, direct uit.

Professionele en gecertificeerde dakdekkers

Kewodak is een professioneel dakdekkersbedrijf. We vinden het dan ook zeer belangrijk dat we in het bezit zijn van het VCA- en KOMO- procescertificaat en erkend zijn door kwaliteitskeurmerk Dakmerk. Naast onze mooie certificaten en erkenningen zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel. U weet dus zeker dat de dakdekker in Abcoude kundig, veilig en netjes te werk gaat!

Wilt u dat de dakdekker in Abcoude bij u langs komt? Neem dan contact met ons voor het maken van een afspraak.