Kunststof dakbedekking is het ideaal bij dakrenovatie

Het juiste adres in Nederland voor daken renoveren is Kewodak B.V. in Alphen aan den Rijn.

Dankzij ruim 35 jaar ervaring weten wij precies welke materialen op welke daken het best tot hun recht komen. Naast het plaatsen van daken bij nieuwbouwprojecten kunt u ook terecht bij onze serviceafdeling voor onderhoud en lekkages.

Kunststof dakbedekking is zeer geschikt voor platte- of licht hellende daken en heeft verschillende voordelen:

  • Lange levensduur
  • Brandveilige verwerking
  • Geschikt voor nieuwbouw als renovatie
Daklijmen

Graag informeren wij u over de verschillende soorten van kunststof dakbedekking en de mogelijkheden voor uw situatie.In sommige gevallen kunnen we het oude dak renoveren en dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Soorten daken van kunststof

Afhankelijk van de functie van het dak en uw wensen informeren wij u graag over onze soorten verantwoorde daken. Of het nu gaat om Restrix, PVC of EPDM of  heeft u altijd al een groen dak willen hebben, vol kruiden of planten? Een wit dak om de koellasten in de zomer te verminderen? De daken van kunststof kennen vele mogelijkheden.

Kewodak is lid van brancheorganisatie Vebidak en erkend door kwaliteitsstichting Dakmerk.

Wij werken volgens alle eisen die aan van veiligheid worden gesteld. Zowel het VCA**-certificaat als het KOMO-procescertificaat zijn in ons bezit.Wilt u meer informatie over kunststof dakbedekking? Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken via nummer (0172) – 43 21 42. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.