Dakdekker Hoofddorp

Dakdekkersbedrijf Kewodak is een betrouwbare partner voor alle werkzaamheden op het platte en licht hellende dak. Voor een professionele dakdekker in Hoofddorp hoeft u dan niet lang te zoeken. Onze specialisten zijn dagelijks werkzaam in de gemeente Haarlemmermeer. Of het nu gaat om dak onderhoud in hartje centrum of het verzorgen van een dakrenovatie in Toolenburg, u kunt altijd rekenen op goede kwaliteit en 10 jaar garantie.

Dakdekkersbedrijf Hoofddorp met 24 uurs service.

Heeft u met spoed een dakdekker in Hoofddorp nodig? Bijvoorbeeld bij flinke daklekkage of na stormschade? Kewodak heeft een speciale service dienst die 24 uur per dag te bereiken is. Deze afdeling van het dakdekkersbedrijf te Hoofddorp beschikt over een eigen autopark en kan snel ter plaatse zijn.

Dakdekker Hoofddorp

Dakbedekking Hoofddorp, go green!

Hoofddorp streeft naar een optimale kwaliteit van wonen, werken en leven, een ambitie die Kewodak deelt. Een duurzame oplossing is immers het streven! Voor dakbedekking te Hoofddorp zijn dan ook diverse milieuvriendelijke mogelijkheden:

  • Witte dakbedekking
  • Groene dakbedekking
  • Zonnepanelen op het dak
  • Recyclebare daken

De gemeente Haarlemmermeer participeert in een experiment om de aanvraag voor diverse vergunningen te versoepelen of zelfs te laten vervallen. Hierdoor is het nog eenvoudiger om bijvoorbeeld het dak te voorzien van zonnepanelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan contact op, wij voorzien u graag vrijblijvend van informatie.