Dakdekker Voorburg

Kewodak heeft al meer dan 35 jaar ervaring met service, reparatie en onderhoud van platte daken in Voorburg- Leidschendam. Of u nu woont in Essesteijn of aan de prins Bernhardlaan, bij Kewodak proberen wij u te helpen met duurzame oplossingen met betrekking tot dakbedekking, isolatie, renovatie en vernieuwingen. Dankzij onze ervaring kunnen wij de garantie bieden dat de service betrouwbaar en met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Voor een betrouwbare dakdekker in Voorburg bent u bij Kewodak aan het juiste adres.

Bedrijfsprofiel Kewodak

Kewodak is al ruim 35 jaar de naam die in verband wordt gebracht met betrouwbaarheid en goede service. Wat uw vraag ook is, onze medewerkers zullen altijd alles in werk zetten om u te helpen. Daarbij staat betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Betrouwbaarheid

Vertrouwen is belangrijk. Daarom vinden wij het bij Kewodak belangrijk dat wij voldoen aan het Dakmerk kwaliteitskeurmerk. De erkenning van Dakmerk garandeert de solvabiliteit van Kewodak. Wanneer sprake zou zijn van faillissement van het uitvoerende bedrijf, neemt het garantiefonds de financiële verplichtingen ten opzichte van de opdrachtgever over.

Contact met dakdekker Voorburg

Wilt u contact met Kewodak voor een antwoord of deskundig advies van een dakdekker in Voorburg? Dan kunt u het contactformulier invullen om snel met ons in contact te komen.

Contact ons