Volledige garantie op dakbedekking

Kent u dat gevoel: een klusjesman is langs geweest op het dak van uw bedrijf of wooncomplex, de factuur betaald en na een paar dagen blijkt het probleem toch niet verholpen. Bij Kewodak hoeft u zich daarover geen zorgen te maken: wij geven honderd procent garantie op onze dakwerkzaamheden.

dakdekker_dakgarantie_dakmerk

U kunt uw dak met een gerust hart overlaten aan onze expertise en ervaring. Onze klanten zijn verzekerd van kwaliteit, mede dankzij onaangekondigde inspecties van Dakmerk, de waakhond voor kwaliteit in onze sector. Kewodak is verplicht zich in alle fasen van de werkzaamheden te laten controleren. Dakmerk is het enige door de overheid erkende keurmerk voor de dakenbranche.

Garantie dakbedekking: zekerheid bestaat nog

Bij Dakmerk aangesloten dakdekkers werken volgens de vakrichtlijnen ten aanzien van de uitvoering en het materiaalgebruik, als vastgelegd in het KOMO-procescertificaat BRL 4702, maar ook in VCA en Arbowetgeving.

Dakmerk is het enige door het Ministerie van Economische Zaken officieel erkende keurmerk voor de dakenbranche.

Garantie voor sedumdaken, terrasdaken en daken met zonnepanelen

Met Dakmerk Multigarantie bent u tien jaar lang verzekerd voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de op het dak aangebrachte onderdelen. Dit geldt onder meer voor sedumdaken, terrasdaken, parkeerdaken en daken met zonnepanelen. Heeft u onverhoopt een daklekkage of problemen met een sedum-, terras-, zonnepanelen- of parkeerdak, dan heeft u garantie op kosteloos herstel door Kewodak.

Met de Dakmerk Multigarantie bent u er tevens van verzekerd dat het multifunctionele deel van het dak gecontroleerd is en voldoet aan de nieuwste richtlijnen.

Waarborgfonds

Onze werkzaamheden zijn ondergebracht bij het Dakmerk Waarborgfonds. Mocht een erkenninghouder onverhoopt in de problemen komen, worden de bestaande garantieverplichtingen overgenomen door het Dakmerk Waarborgfonds. De keuze voor Kewodak is een keuze voor minimaal tien jaar zekerheid op uw dak! En nee, nu volgen géén kleine lettertjes: dit is onze belofte aan u.

Contact ons