Dakdekker Hillegom

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker te Hillegom? Kewodak is een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het verduurzamen van platte daken. Onze werkzaamheden bestaan uit renoveren en repareren van daken, het oplossen van dak lekkage, aanbrengen van dakisolatie en structureel dak onderhoud. Deze dakdekker nabij Hillegom heeft al meer dan 35 jaar ervaring en met trots geven we ruime garantie op onze werkzaamheden en dakbedekkingen

Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn en opereert in alle gebieden hier omheen. Of u nu op zoek bent naar een Dakdekker in Amsterdam of in Leiden, het ervaren dakdekkersteam van Kewodak staat voor u klaar en u kunt rekenen op vakmanschap. Ons specialisme betreft verschillende soorten daken, van EPDM dakbedekking tot aan groene dakbedekking!

 

Dakreparatie Hillegom

Heeft u een plat of licht hellend dak dat wellicht aan vervanging toe is? Graag komen we bij langs voor een dakinspectie. In veel gevallen hoeft een dak niet direct vervangen te worden maar volstaat een renovatie. Ook voor een dakreparatie te Hillegom, bijvoorbeeld bij lekkage, bent u bij Kewodak aan het juiste adres. Of u nu in het centrum woont of in Elsbroek, onze dakdekkers komen graag bij u langs. Voor dringende gevallen kunt u onze servicedienst, Kewodak Service, 24 uur per dak bereiken.

Geen omkijken meer naar uw dak!

Ieder dak moet onderhouden worden. Weersinvloeden kunnen kleine haarscheurtjes creëren en ook mos groei of bladeren kunnen de afvoer verstoppen. Door een dak goed te onderhouden en te inspecteren kunnen problemen voorkomen worden. U kunt een dak inspectie natuurlijk zelf uitvoeren of overlaten aan de specialisten van Kewodak.

Voor uw woning, bedrijf, garage of schuur in Hillegom kunnen wij een onderhoudscontract maken dat voldoet aan uw wensen. Wellicht een jaarlijkse controle van het dak, het schoonmaken en uitvoeren van kleine dak reparaties horen daar natuurlijk ook bij.

U heeft geen omkijken meer naar uw dak en weet precies in welke staat het dak zich bevindt. Wilt u meer informatie over dak onderhoud of wilt u kennis maken met de dakdekker nabij Hillegom? Neem dan contact op, wij komen graag bij u langs.

Contact ons