Creatief met platte daken

De dakmakers van Kewodak repareren, creëren en transformeren. Het is maar net wat uw platte dak nodig heeft. Wij luisteren naar uw wensen, onderzoeken de mogelijkheden (MVO) en sturen daarna onze ervaren en gecertificeerde medewerkers het dak op. Want op het dak, daar zijn wij thuis.

Op hoogte, in de frisse lucht, wordt onze creativiteit geprikkeld en zien de beste ideeën het levenslicht: wandelpaden, grasvelden, zonnepanelen, insectenhotels, hangmatten, gerecyclede tegels, terrasjes. Over daken kun je lang praten, maar er gaat niets boven ze te zien, te voelen en te ruiken.

dakrenovatie_dakbedekking_bedrijf

Gelukkig kunnen de dakmakers van Kewodak al meer dan dertig jaar hun hart ophalen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen: scholing van medewerkers vindt plaats aan een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Daarnaast is Kewodak aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak, zijn wij erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk en beschikken wij over het VCA– en KOMO-procescertificaat.

Natuurlijk hangen deze diploma’s, erkenningen en certificaten bij ons aan de muur. Maar de diploma’s waar wij het trotst op zijn, vindt u niet op ons kantoor. Die bevatten geen woorden en handtekeningen, maar vormen een sterkere bevestiging van ons vakmanschap dan al die papieren certificaten bij elkaar. De échte diploma’s, dat zijn onze daken. Gaat u mee naar boven?

Commercieel medewerker

Kevin Duthler

Controller

Peter Zwarts

Directeur / commercieel medewerker

Frank Keijzer

Hoofduitvoerder

Erik Wolswijk

Planning onderhoud/ service

Colinda Blaauw

Preventie medewerker

Arie Verschoor

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar o.a. (leerling-)dakdekker en-/ of zelfstandige en service-dakinspecteurs. Solliciteer en word ook een  echte Dakmaker