Over ons

Creatief met platte daken

De dakmakers van Kewodak repareren, creëren en transformeren. Het is maar net wat uw platte dak nodig heeft. Kewodak werd in 1984 opgericht door Cees Keijzer en Jacques Wolswijk aan de Gouwsluisseweg in Alphen aan den Rijn. Sinds 2012 wordt het familiebedrijf gerund door Frank Keijzer.

Kewodak en onze 24/7 serviceorganisatie Dé Dakmakers staan garant voor vakmanschap, innovatie, duurzaamheid en continuïteit. We werken voornamelijk voor bedrijven, gemeenten, woningcorporaties, VVE’s, instellingen en scholen (koepelorganisaties).

Vakmanschap & innovatie

Kewodak maakt gebruik van de nieuwste en meest innovatieve concepten. Denk bijvoorbeeld aan de witte dakbedekking, die de binnentemperatuur koel houdt, de lucht zuivert en het rendement van zonnepanelen verhoogt. Ons personeel bestaat uitsluitend uit gecertificeerde vakmensen: scholing van medewerkers vindt plaats aan een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Daarnaast is Kewodak aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak, zijn wij erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk en beschikken wij over het VCA- en KOMO-procescertificaat.

Duurzaamheid

Door z’n vorm en oppervlakte biedt een plat dak kansen op het gebied van verduurzaming. Sommige organisaties kiezen voor vergroening en creëren daarmee een nieuw leefgebied (bijvoorbeeld voor pauzes). Andere kiezen voor zonnepanelen, een insectenhotel, bijenkasten of waterbuffering om de riolen tijdens regenbuien te ontzien (SDG’s/ DNA). De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bezoek ons Kenniscentrum voor inspiratie.

Continuïteit

Als familiebedrijf hechten we waarde aan lange termijn relaties en lange termijn oplossingen. We gaan niet voor quick wins en half werk. Als wij aan de slag gaan op uw dak, dan heeft u een partner die niet morgen met de noorderzon vertrokken is, maar gericht is op een samenwerking voor de lange termijn. We zijn uw adres voor langjarig onderhoud, reparaties, noodgevallen en renovaties. Intussen blijven wij investeren in ons bedrijf en onze mensen zodat onze klanten ook in de toekomst verzekerd blijven van onze dienstverlening (MVO).

Contact