Dakdekkersbedrijf Leiden

Dakdekkersbedrijf Kewodak verzorgt al meer dan 35 jaar werkzaamheden aan het platte dak te Leiden. Ons bedrijf is aangesloten bij Vebidak en erkend door Dakmerk. Natuurlijk ontbreken het KOMO- en VCA procescertificaat niet.

Voor een betrouwbare dakdekker te Leiden kiest u voor Kewodak. Wij streven bij onze projecten naar perfect resultaat, zowel voor bedrijven als particulieren en verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel.

Dakdekker Leiden; van renovatie tot vernieuwing.

Leiden staat bekend om zijn unieke uitstraling, mooie grachten en prachtige monumentale panden.
Bij problemen op het dak, zoals daklekkage of dakrenovatie is het van belang dat er kwaliteit geleverd wordt. In sommige gevallen is het dak lastig te bereiken of te bewerken door de vorm van het pand.

Onze ervaren dakdekkers zijn geschoold en werken volgens de vastgestelde veiligheidseisen. U kunt verzekerd zijn van goed advies en perfecte uitvoering van de dakwerkzaamheden, zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten.
Natuurlijk geeft ons dakdekkersbedrijf te Leiden garantie op het dakwerk.

dakmerk_multi_garantie
Dakdekker Schiphol

Dakreparatie Leiden, groot of klein, snel gerepareerd.

Ook voor kleine of grote reparatiewerkzaamheden aan uw dak kunt u bij ons terecht. Ons team van medewerkers kunnen snel ter plaatse zijn bij uw dakreparatie in Leiden. Daklekkage kunt u zelf 24 uur per dag melden! Een van onze dakdekkers te Leiden zal uw platte dak controleren en direct advies geven betreffende de benodigde reparatie.

Dakbedekking Leiden

Kewodak levert verschillende soorten dakbedekking voor het platte dak voor bedrijven of particulieren te Leiden.

Bent u op zoek naar een manier om uw woning of winkel te koelen? Kies dan voor een wit dak. Houdt u meer van een dak met beplanting? Dan is een groendak iets voor u.

Welke soort dakbedekking ook de voorkeur heeft, Kewodak heeft het in huis.
Van uw EPDM dakbedekking tot aan zonnepanelen op uw dak. Voor iedere soort dakbedekking te Leiden kunt u bij ons terecht.

Dakonderhoud Leiden

Ook voor dakondhoud te Leiden is ons dakdekkerbedrijf een goede partner.
Het reinigen van de goten, het verwijderen van mossen en aanslag en het uitvoeren van kleine reparaties behoren tot het dakonderhoud. Leiden en omgeving kan rekenen op onze dakonderhoud service! Bent u op zoek naar een heldere meerjarenplanning? Ook hiervoor kunt u bij Kewodak terecht. Bekijk ook eens de reeds uitgevoerde projecten, zoals de dakrenovatie Leiden van studentenvereniging Minerva aan de Breestraat.