Dakdekker Rotterdam

U bent opzoek naar een dakdekker uit de regio Rotterdam voor het repareren of vervangen van uw platte dakbedekking? Dan bent u bij Kewodak aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar helpen wij bedrijven en particulieren met het repareren, onderhouden en vervangen van platte daken.

Mocht uw dakbedekking moeten worden vervangen dan zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden. Zo zijn tegenwoordig de groene daken erg in opkomst. Wellicht heeft u al eens een plat dak gezien wat voorzien is van beplanting. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het brengt ook nog voordelen met zich mee.

Groene daken in Rotterdam

Bij een groen dak wordt er beplanting op uw dak geplaatst. Deze beplanting zorgt voor extra warmte schil, wat er weer voor zorgt dat u kosten bespaart op uw energierekening voor de airco. De gemeente Rotterdam is een speciaal initiatief gestart waarbij ze inwoners van Rotterdam stimuleren om een groen dak aan te leggen. De gemeente heeft hiervoor de volgende redenen:

  • Groene daken nemen regenwater op en voeren dit vertraagt af. Bij heftige regenbuien zorgt dit voor dat de riolen minder snel overbelast raken.
  • Groene daken vangen stofdeeltjes op uit de atmosfeer, wat de luchtverontreiniging tegengaat.

Inmiddels ligt er in Rotterdam al 185.000 m2 aan groen op de daken.

 

Dakreparaties door dakdekker Rotterdam

Mocht u beschadigingen hebben aan uw platte dak, of heeft u wellicht al last van lekkages? Dan is het noodzakelijk dat u zo snel mogelijk een specialist inschakelt. Als vocht de kans krijgt om in uw dakbedekking te trekken dan bestaat de kans dat uw volledige dakbedekking vervangen moet worden. Dit brengt aanzienlijke hogere kosten met zich mee dan het repareren van uw platte dak.

Neem direct contact op met Kewodak als u opzoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Rotterdam.

Contact ons