Dakdekker Zoetermeer

Kewodak nabij Zoetermeer maakt al 30 jaar daken gezond.
Onze werkzaamheden op het platte dak zijn gevarieerd. Van dakreparatie tot dakrenovatie, van dakvernieuwing tot dakherstel. Dakdekkersbedrijf Kewodak nabij Zoetermeer staat klaar voor u.

Zowel pariculieren als bedrijven en ondernemingen kiezen voor Kewodak als het gaat om duurzaam ondernemen. Wij bedienen onze clienten van A tot Z. Ook informeren wij u graag over eventuele subsidiemogelijkheden voor uw dakbedekking te Zoetermeer.

Dakwerk Zoetermeer

De dakdekkers van Kewodak kunt u in de gehele randstad en daarbuiten tegenkomen. Onze dakwerkzaamheden staan garant voor vakmanschap en dat kunt u terugzien in de werkzaamheden. Ook voor dakwerk Zoetermeer is Kewodak een betrouwbare partner.

Ons dakdekkersbedrijf nabij Zoetermeer is erkend door Dakmerk en aangesloten bij Vebidak. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van het KOMO en VCA procescertificaat.Wij durven garantie te geven op onze dakwerkzaamheden Zoetermeer.

Dakbedekking Zoetermeer

Voor uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten dakbedekkingen voor het platte dak.

Onze EPDM daken gaan levenslang mee. Bent u op zoek naar een groen dak te Zoetermeer? Geen probleem, ook het aanleggen van groene of witte daken kunnen wij voor u verzorgen. Informeer naar onze soorten dakbedekking te Zoetermeer. Woont u net buiten de regio? Ook als dakdekker in Rotterdam zij wij u van dienst.

Contact ons