Dakdekker Gouda

Dakdekkersbedrijf Kewodak nabij Gouda is al 35 jaar specialist in het repareren en verduurzamen van platte daken. Wij kunnen u helpen met alle werkzaamheden aan uw platte dak. Van kleine dakreparatie tot het volledig renoveren van uw platte dak, wij helpen u graag. Onze klanten van Kewodak variëren van particulieren tot aan (middel) grote bedrijven in de omgeving van Gouda.

Dakreparatie Gouda

De afgelopen 35 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met het renoveren en repareren van daken. Zo zijn wij specialist in het aanleggen van groene daken in Gouda. Bij een groen dak wordt uw platte dak voorzien van beplanting. Niet alleen geef dit een mooi aanzicht, groene daken zijn ook uitstekend geschikt voor een goede isolatie. Daarnaast ontlasten groene daken het riool, en zorgen groene daken voor een betere luchtkwaliteit.

Dakonderhoud Gouda

Het is belangrijk dat uw dak regelmatig wordt onderhouden. Het goed onderhouden van het dak kan grote reparaties, of zelfs een volledige vervanging van uw dak voorkomen, of in ieder geval met enkele jaren uitstellen. Dit scheelt uiteindelijke aanzienlijk in de kosten.

Bij platte daken is het bijvoorbeeld belangrijk dat er niet teveel vuil (maar ook bladeren, takken en dergelijke) op het dak blijft liggen. Zeker bij wat oudere platte daken kan dit zorgen voor vochtophoping en lekkages. Bent u opzoek naar een dakdekker nabij Gouda dan is Kewodak de juiste keus. Het kantoor van Kewodak bevind zich op slechts 15 minuten van Gouda! Maar ook buiten de regio staan wij voor u klaar. Zoekt u een dakdekker in Rotterdam of Amsterdam, onze specialisten vindt u door de gehele Randstad!

Contact ons