Uw daken in goede handen

Waar u gewoon een dak ziet, zien wij vierkante meters vol mogelijkheden. Te vaak blijft een dak gewoontjes of worden kansen niet benut. De dakmakers van Kewodak kijken graag de andere kant op. Met ruim acht en dertig jaar ervaring geven wij uw dak op originele wijze vorm.

Als je zoveel daken onder handen hebt genomen als Kewodak, dan zit je niet zo snel verlegen om ideeën. Of het nu gaat om een dakrenovatie of dakonderhoud, u bent verzekerd van duurzaam en milieuvriendelijk vakwerk. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende daksystemen en toepassingen voor daken.

dakdekkers_dakbedekking_renoveren

Dakonderhoud uitbesteden

Besteed uw dakonderhoud uit aan Kewodak. Veel organisaties gingen u voor. Onze dakspecialisten werken door de hele Randstad. Heeft u een dakmaker nodig in Zoetermeer, Amsterdam of Rotterdam? Onze specialisten komen graag uw kant op: snel en deskundig!

24/7 service

Na een grondige inspectie van uw dak, stellen wij een meerjarenbegroting op. Daarmee kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uurs service, bijvoorbeeld tijdens stormen. Dé Dakmakers repareert lekkages onmiddellijk om ergere schade te voorkomen.

Advies en totaaloplossingen

Wij adviseren u graag over de verschillende dakconstructies, de procedures en de mogelijkheden op financieel gebied. Kewodak biedt een totaaloplossing voor uw dakwerkzaamheden. Naast diverse soorten dakbedekking, kunt u ook bij ons terecht voor advies, ontwerp en bouwfysische berekeningen.