Dakdekker Noordwijk

Kewodak verzorgt al ruim 35 jaar werkzaamheden aan platte daken in Noordwijk en omstreken. Wij voorzien in alle werkzaamheden die met platte daken te maken hebben. Of u nu uw volledig e dak in Noordwijk wilt renoveren, of last heeft van een daklekkage in Noordwijkerhout, Kewodak is uw betrouwbare dakspecialist.

Dakwerk Noordwijk

Vanuit onze vestigingsplaats Alphen aan de Rijn hebben wij een werkgebied wat uitstrekt van Amsterdam tot aan Rotterdam. Onze dakdekkers zijn vakmensen welke uw dakwerkzaamheden op professionele en betrouwbare wijze uitvoeren. Ons dakdekkersbedrijf nabij Noordwijk is erkend door Dakmerk en aangesloten bij Vedibak.

Dakbedekking Noordwijk

Voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand bent u bij Kewodak aan het juiste adres. De afgelopen 30 jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd met het uitvoeren van veel verschillende dakwerkzaamheden. Of u nu opzoek bent naar een groen dak of een wit dak in Noordwijk, wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Neem contact op met Kewodak voor meer informatie.

Dakonderhoud Noordwijk

Ook voor het onderhouden van uw dak zijn wij een goede partner. Bij dakonderhoud in Noordwijk kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Verwijderen van mossen van daken
  • Reinigen van dakgoten
  • Het uitvoeren van kleine dakreparaties
  • Voorzien van het Dakmerk keurmerk

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in dakbedekking!

Contact ons