Dakdekker Nieuw Vennep

De Kewodak dakdekker in Nieuw Vennep is met recht een specialist als het gaat om platte dakbedekking. Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft meer dan 35 jaar ervaring en beschikt over een team van professionals. Kewodak is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Van dak lekkage in Getsewoud tot dakisolatie aan het Businesspark in Nieuw-Vennep Zuid, het team van Kewodak staat paraat.De Kewodak dakdekker in Nieuw Vennep is met recht een specialist als het gaat om platte dakbedekking. Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft meer dan 35 jaar ervaring en beschikt over een team van professionals. Kewodak is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Van dak lekkage in Getsewoud tot dakisolatie aan het Businesspark in Nieuw-Vennep Zuid, het team van Kewodak staat paraat.

Dakdekkersbedrijf Nieuw Vennep voor verantwoorde daken

Nieuw Vennep is een dorp in ontwikkeling. Modernisering van het centrum, met ruimte voor cultuur en evenementen, natuurlijk met behoud van een duurzame, groene omgeving. Kewodak biedt als dakdekkersbedrijf bij Nieuw Vennep dan ook diverse milieuvriendelijke dak oplossingen voor het platte dak, sommige voorzien van fiscale voordelen.

  • Warme daken, goed voor het milieu en de portemonnee
  • Beplanting op het dak, verantwoord en gewoon mooi
  • EPDM dakbedekking, met een levensduur van meer dan 40 jaar
  • Een wit dak, voor lagere koellasten in de zomer

 

Is uw dak binnenkort aan vernieuwing of renovatie toe? Graag informeert de dakdekker te Nieuw Vennep u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Dakbedekking Nieuw Vennep, 10 jaar garantie

Of u nu kiest voor EPDM, een her bruikbaar dak of bitumineuze dakbedekking in Nieuw Vennep, u kunt rekenen op volledige garantie. Dakdekkersbedrijf Kewodak is aangesloten bij Vebidak en in bezit van het KOMO- en VCA procescertificaat. De Kewodak dakdekker in Nieuw Vennep is tevens erkent door Dakmerk en vormt een betrouwbare partner. Wenst u meer informatie of heeft u specifieke wensen? Ons team staat voor u klaar. Benieuwd naar de ervaringen van klanten die u zijn voor gegaan? Wij zijn er trots op!

Contact ons