Dakdekker Keijzer en Wolswijk starten eigen bedrijf

Als er één woord is dat Kewodak omschrijft, dan is het wel ‘doen!’ Want het in 1984 -het hart van de vorige crisis- opgerichte bedrijf, bewust dat het absoluut mogelijk is om in tijden van economische tegenwind succes te boeken.

Maar ‘doen’ slaat in het geval van Kewodak niet alleen op de drive om aansprekende zakelijke resultaten neer te zetten.. Ook op het gebied van innovatief en sociaal ondernemerschap, kiezen oprichters Cees Keijzer en Sjaak Wolswijk al vanaf de eerste dag voor een actieve koers.

In 1994 ontvangt Kewodak bijvoorbeeld een prestigieuze prijs van het Europese Hoff voor een boek waarin wordt uiteengezet hoe de arbo- en veiligheidsomstandigheden van dakdekkers verbeterd kunnen worden. Maar Kewodak introduceert ook praktische beschermingsmiddelen, zoals de Kewodak veiligheidskist speciaal voor de eigen medewerkers.

 

Alle kennis onder één dak

Eén van de voordelen van Kewodak als dakpartner is dat het bedrijf beschikt over actuele kennis van materialen, regelgeving en ontwerpen. U heeft dus een centraal aan spreekpunt voor alle vragen op dakgebied.

 

         

Contact ons