Dakdekker Waddinxveen

Kewodak is een dakdekker in de buurt van Boskoop en Waddinxveen. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het volledig vervangen, repareren en onderhouden van platte daken.

Wellicht speelt u met de gedachte om uw platte dak beter te isoleren. Een goede isolatie zorgt ervoor dat u minder geld kwijt bent aan het stoken van uw huis, en het voorkomt tevens lekkages. Kewodak voorziet u van deskundig advies en kan al uw vragen omtrent platte daken beantwoorden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Kewodak is een dakdekker gevestigd nabij Waddinxveen en Boskoop, dus dicht bij u in de buurt!

Dakreparatie Waddinxveen

Lekkages aan uw platte dak zijn erg vervelend en dienen snel en professioneel verholpen te worden. Als u te lang met een lekkage blijft zitten kan het noodzakelijk zijn dat uw gehele platte dak wordt vervangen, en dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Schakel daarom altijd een professioneel dakdekkersbedrijf is die uw platte dak repareert en onderhoudt. Kewodak is een professionele dakdekker, gespecialiseerd in dakonderhoud.

Dakonderhoud Boskoop

Het is belangrijk dat uw platte dak goed wordt onderhouden. Afhankelijk van het materiaal wat is gebruikt uw dakbedekking, raden wij over het algemeen een jaarlijkse controle van uw platte dak aan. Op een plat dak blijft eenvoudig vuil liggen (denk ook aan bladeren en takken), en dit kan ervoor zorgen dat er sneller sprake is van lekkages. Bent u opzoek naar dakonderhoud in Waddinxveen en Boskoop, aanzel niet en neem contact met ons op.

Contact ons