Persbericht: Bezoekers en bewoners parkeerdak Hoogvliet kunnen het dak (weer) op

Persbericht, 18 juli 2019

BEZOEKERS EN BEWONERS JULIANASTRAAT KUNNEN HET DAK (WEER) OP
Opening parkeerdak Hoogvliet feestelijk gevierd

Na ongeveer 2,5 maand kunnen bezoekers van supermarkt Hoogvliet en bewoners van het appartementencomplex aan de Julianastraat het dak weer op. De vervanging van het 1600 m2 parkeerdak is een maand eerder dan gepland gerealiseerd. Reden voor dakmakersbedrijf Kewodak en Hoogvliet om de bewoners en bezoekers te trakteren op pizza’s en Italiaans ijs.


Overlast minimaliseren
In totaal hebben vijf mensen continu gewerkt aan de vervanging van het dak, dat te kampen had met terugkerende lekkages. Dankzij goed overleg tussen Hoogvliet Julianastraat, dakmakersbedrijf Kewodak en Parkeerbeheer van de Gemeente Alphen aan den Rijn kon de overlast voor de supermarktbezoekers en de buurtbewoners worden geminimaliseerd. Parkeerbegeleiders zorgden ervoor dat iedereen tijdens de werkzaamheden toch veilig kon parkeren.

Reden voor een feestje
Frank Keijzer, directeur Kewodak, is content met de snelle oplevering: “We zijn blij dat we konden inlopen op de planning, zodat men sneller dan verwacht het dak weer op kan. We hebben getracht de overlast zoveel mogelijk binnen de perken te houden tijdens de uitvoering. Nu het project is afgerond, vonden we dat we de bewoners en bezoekers van Hoogvliet Julianastraat wel een Italiaans hart onder de riem konden steken.”

Over Kewodak
Dakmakersbedrijf Kewodak heeft zich al ruim 30 jaar gespecialiseerd in allerlei soorten daksystemen en toepassingen, waaronder daken met zonnepanelen, witte daken en groene daken. Overtuigd van de kwaliteit van haar werk, biedt Kewodak minimaal 10 jaar garantie op haar dakconstructies. Snelheid, betrouwbaarheid, vakkundigheid, flexibiliteit en duurzaam werken zijn verankerd in het hart van de onderneming.

==============================================================================
Noot voor de redactie
Voor meer informatie, beeld- en filmmateriaal kunt u contact opnemen met:
Kewodak B.V., Frank Keijzer,
Kalkovenweg 58 (Bedrijventerrein Heimanswetering) Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-438332
E-mail: fkeijzer@kewodak.nl