Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland – Vebidak 2020

De Dakmakers van Kewodak staan tot uw beschikking van advies en totaaloplossingen voor kunststof en bitumineuze daken.  Kewodak is een Vebidak gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Als lid van deze vakorganisatie bent u verzekerd van een partner die zijn opdrachtgevers, zijn vak, veiligheid en milieueisen serieus neemt.

Branchevereniging Vebidak

Vebidak is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Zij heeft de mensen, de middelen en de expertise in huis om de collectieve en individuele belangen te behartigen van de serieuze bedrijven in deze branche. En dat een lid van Vebidak tot de serieuze bedrijven behoort, daar staan onze lidmaatschapscriteria borg voor.

Dakspecialist

Sinds 1986 is  Kewodak aangesloten bij Vebidak. Het lidmaatschap wordt bezegeld met een certificaat wat geldt als verklaring van lidmaatschap. Als lid voldoet Kewodak aan de criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap. Door het lidmaatschap bij Vebidak zijn de Dakmakers tevens op de hoogte van de laatste stand der techniek.