Maart een goede maand voor moestuin op het dak

Een moestuin op het platte dak. Dat is een win-win situatie! Niet alleen voor u, maar ook voor de omgeving. Het anders levenloze zwarte dak, tovert u om in een weelderig groen dak. Heerlijk geurende kruiden, bijtjes die rustig zoemen, een merel die op zoek is naar een lekker hapje. Wat een plek om te ontspannen. En de maand maart is een uitstekende maand om een moestuin dak te beginnen.

Maar nu de aanpak. Allereerst is het van belang na te gaan of uw platte dakbedekking geschikt is voor het creëren van een moestuin. Waarschijnlijk is dit niet het geval. Wie heeft er nu standaard een damp remmende laag met thermische isolatie op het dak of wortelbestendig dakbedekkingssysteem?

U begrijpt het al, het aanleggen van groene daken kun u beter samen uitvoeren met een specialist. U noteert uw wensen en eisen, en Kewodak dakdekkers helpen u stap-voor-stap verder.
U wilt immers uw moestuin beplanting water kunnen geven, met de garantie dat het water niet uw eetkamer binnenloopt. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Welllicht kunnen wij u ook iets meer vertellen over de subsidie mogelijkheden!

Terug naar nieuwsoverzicht