Isolatie van het dak door Kewodak is zekerheid en kwaliteit in dakwerk

Kewodak B.V. in Alphen aan den Rijn heeft al 30 jaar ervaring als aannemer in daken. Met betrekking tot isolatie van het dak betekent dit een stuk vakwerk waar u jarenlang plezier van heeft.

Verlies energie

Bij de meeste huishoudens gaat de warmte verloren via het dak.
Goede dakisolatie kan geld besparen.

Er zijn wezenlijke verschillen tussen de isolatie van een plat dak of een hellend dak. Ook zijn er verschillende soorten isolatiemateriaal in omloop.

Wij zullen vooraf een helder advies geven over de vorm van isolatie, de besparingen en de kosten.
Eventuele fiscale voordelen zullen we met u bespreken.

Dakisolatie referenties

Natuurlijk wilt u weten hoe andere klanten de onze service en werkzaamheden hebben ervaren. Kijkt u daarom eens bij onze klantervaringen.  U kunt ook onze recente projecten bekijken. Zo hebben we voor een nieuw Albert Heijn filiaal het parkeerdek voorzien van cellulair glas isolatie met daaroverheen een speciale waterdichte coating. Ook het hoofdkantoor van het tijdschrift Voetbal International is voorzien van een goed geisoleerd, lekvrij dak. Meer voorbeelden van goede isolatie van het dak? Kijk eens bij de projecten van Kewodak.

Dakisolatie met garantie

Indien u besluit om de isolatie van uw dak aan ons toe te vertrouwen zullen we een contract opstellen zonder kleine lettertjes en verborgen kosten.

Al onze werkzaamheden verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds.
U kunt vertrouwen op een prima isolatiedak voor de komende 10 jaar.

Onze specialisten nemen alle geldende veiligheidseisen in acht: het VCA**-procescertificaat en het KOMO-procescertificaat zijn in huis.

Kewodak is het dakdekkersbedrijf in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en de rest van de Randstad.

Dakmerk Kewodak

Zowel na renovatie als bij nieuwbouw is onderhoud van dakbedekking nodig en isolatie van het dak moet aan diverse waarden voldoen. Onderhoud en service staan bij Kewodak hoog genoteerd.