De dakspecialist die uw dak als zijn eigen dak beschouwt

Dakspecialist Kewodak B.V. is het dakdekbedrijf dat 30 jaar ervaring koppelt aan hart voor uw zaak.

“Alle opgedane kennis geeft ons de leidende positie op het gebied van dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud, “ aldus eigenaar Frank Keijzer.

Zowel dakbedekking in de nieuwbouw als het renoveren van daken zit ons in het bloed. Wij leveren het beste in daken inspecteren, adviseren en dakwerk. Bent u gevestigd in Alphen aan den Rijn maar ons werkgebied is verspreid door heel Nederland. Van Gouda tot Zoetermeer, van Leiden tot Utrecht; een grote kans dat uw onze dakspecialisten tegenkomt!

en particulier of vastgoedbeheerder; Kewodak staat voor u klaar.
Ons kantoor is geve

Kewodak staat garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zijn tevens aangesloten bij Vebidak en in het bezit van het Dakmerk Waarborgfonds, het KOMO-procescertificaat en het VCA**-certificaat.

Dakspecialist platte dak

Als dakspecialist geven wij gepast en deskundig advies voor al uw platte dak vragen. U bent zeker 10 jaar verzekerd van ongestoord wonen en werken. Kewodak zorgt voor:

  • Een totaaloplossing voor uw dak
  • Heldere contracten
  • Flexibele oplossingen

Contact met ons opnemen, is altijd mogelijk; net als informatie over daken inwinnen. Dakspecialist Kewodak bepaalt met u en voor u de beste oplossing voor het beste dak.

Wij willen daken gezond maken!

Contact ons