EPDM Dakbedekking

In Nederland heeft u ruime keuze als het gaat om dakbedekking voor een plat dak. Vaak wordt gekozen voor bitumen, maar er is een ommezwaai gaande: EPDM dakbedekking wint terrein.

De afkorting EPDM staat voor de materialen Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer, die uitstekend geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat.

 

Een EPDM-dak wordt ook wel een ‘rubberdak’ genoemd vanwege de elastische, rubberachtige eigenschappen. Bij schommelende temperaturen blijft het materiaal elastisch en wordt het nauwelijks aangetast door straling of onkruid. Daarom kunt u rekenen op een levensduur van meer dan veertig jaar. Naast de lange levensduur en hoge kwaliteit is een EPDM dakbedekking recyclebaar en dus vriendelijk voor het milieu.

Plaatsen EPDM dak

Kewodak heeft ruime ervaring met het plaatsen van EPDM-daken. Wij kennen de mogelijkheden en weten welke onderlaag geschikt is voor uw dak. Verder biedt het:

  • een snelle verwerking door de prefab membranen
  • een lichtgewicht systeem
  • een veilige aanbrenging zonder open vuur

Daarbij heeft u nog opties, zoals het plaatsen van een lichtkoepel of het laten isoleren van het dak – een investering die u zeker terugverdient.

Prijzen EPDM dakbedekking

De prijs van EPDM-dakbedekking is afhankelijk van de oppervlakte van het dak, de aanwezigheid van een dakkoepel en de toegankelijkheid. Vast staat dat EPDM-daken zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Kewodak stuurt u graag een offerte op maat.

 

Contact ons