EPDM Dakbedekking

In Nederland heeft u ruime keuze als het gaat om dakbedekking voor een plat dak. Vaak wordt gekozen voor bitumen, maar er is een ommezwaai gaande: EPDM-dakbedekking wint terrein.

De afkorting EPDM staat voor de materialen Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer, die uitstekend geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat.

Een EPDM-dak wordt ook wel een ‘rubberdak’ genoemd vanwege de elastische, rubberachtige eigenschappen. Bij schommelende temperaturen blijft het materiaal elastisch en wordt het nauwelijks aangetast door straling of onkruid. Daarom kunt u rekenen op een levensduur van meer dan veertig jaar. Naast de lange levensduur en hoge kwaliteit is een EPDM-dak recyclebaar en dus vriendelijk voor het milieu.

Plaatsen EPDM dak

Kewodak heeft ruime ervaring met het plaatsen van EPDM-daken. Wij kennen de mogelijkheden en weten welke onderlaag geschikt is voor uw dak. Daarbij heeft u nog andere opties, zoals het plaatsen van een lichtkoepel of het laten isoleren van het dak – een investering die u zeker terugverdient.

Prijzen EPDM-dak

De prijs van EPDM-dakbedekking is afhankelijk van de oppervlakte van het dak, de aanwezigheid van een dakkoepel en de toegankelijkheid. Vast staat dat EPDM-daken zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Kewodak stuurt u graag een offerte op maat.