Dakrenovatie betekent zeker 10 jaar droog wonen en werken

Is het dak verzakt, slecht onderhouden of rot, dan is uw dak waarschijnlijk  toe aan renovatie. Voor dakrenovatie is Kewodak B.V. uit Alphen aan den Rijn al 30 jaar de aangewezen specialist.

Plat dak renovatie gaat verder dan alleen het vervangen van de buitenkant. Bij het renoveren van daken dienen vele zaken in ogenschouw genomen te worden, zoals de constructie, de afwatering en eventueel aanwezige isolatie.
Op vertrouwde basis inspecteren wij het dak en zullen wij u adviseren over de benodigde  werkzaamheden.

Daklijmen

Onze contracten zijn overzichtelijk, zonder kleine lettertjes en met garantie op dakbedekking.

Dit betekent zekerheid met betrekking tot onder andere:

  • watervastheid
  • periodieke dakinspectie en
  • klein dak onderhoud

Vernieuwen dak, veilig en professioneel

Het vernieuwen van het dak of renoveren van daken doet Kewodak volgens alle veiligheidsmarges. Wij hebben het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat in ons bezit. Kewodak levert exact wat is overeengekomen op het gebied van dakrenovatie.

Daarnaast zijn onze werkzaamheden verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. In zee gaan met Kewodak B.V. betekent een veilige overeenkomst sluiten met de expert in dakbedekking.

 

Dakrenovatie plat dak

Heeft u schade of flinke lekkage aan het uw EPDM of bitumen dak? Reparatie en dakrenovatie van het platte dak behoort tot onze expertise, ongeacht de soort dakbedekking. Wij geven dan ook volledige garantie op onze werkzaamheden. Deze garantie door Dakmerk, het door de overheid erkende keurmerk, biedt zekerheid in iedere fase van de dakrenovatie voor het platte dak.
Graag informeren wij u ook over de verschillende soorten daken en de bijbehorende (fiscale) voordelen.

Er zijn verschillende soorten verantwoorde daken; denk hierbij aan witte dakengroene daken of dak met zonnepanelen!

U kunt contact met ons opnemen per telefoon of via e-mail. Kewodak weet hoe ingrijpend dakrenovatie is en helpt u graag.