Dakdekken platte daken

Al 30 jaar heeft Kewodak B.V. uit Alphen aan den Rijn zich toegelegd op daken. Daardoor zijn wij de specialist in dakdekken. Het inspecteren, adviseren en dakbedekking leggen is aan Kewodak zeker toevertrouwd.

Al ons dakwerk wordt volkomen veilig uitgevoerd. Kewodak bezit het VCA**-procescertificaat en het KOMO-procescertificaat. Bovendien is al het dakwerk verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds en Kewodak geeft eersteklas dakwerk met garantie op alle werkzaamheden. Kijk bij de ervaringen van onze klanten om de meningen van anderen in te zien.

Dakbedekking van Kewodak, dat is een dak met garantie

Het dakdekken is een veelomvattend geheel waar u veel voordelen bij heeft. U gaat een overeenkomst met Kewodak aan en wij leveren exact precies wat is overeengekomen op het gebied van dakbedekking. U krijgt duidelijke contracten zonder kleine lettertjes. Onze werkzaamheden zijn voorzien van dakgarantie.

Dakdekken door Kewodak betekent daken aanleggen of vernieuwen met de zekerheid voor later. Verantwoorde, duurzame daken, kunnen u fiscale voordelen verschaffen.

Denk hierbij eens aan de aanleg van:

Dak dekken informatie- of offerte aanvraag

Wilt u meer informatie over de soorten dakbedekking of bent u benieuwd naar de prijzen? Contactopnemen of een offerte aanvragen kan per telefoon of via e-mail. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om online een dakinspectie aan te vragenvragen of direct online advies te regelen. Het team van Kewodak staat u graag te woord.

Contact ons