Dakdekker Katwijk

Voor een professionele dakdekker in Katwijk is Dakdekkersbedrijf Kewodak een betrouwbare keuze. Met ruim 30 jaar ervaring is Kewodak de specialist als het gaat om werkzaamheden op het platte dak. Van dakrenovatie in Katwijk aan zee of het plaatsen van zonnepanelen in Park Rijnsoever, het team van dak specialisten is dagelijks te vinden in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg! Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Onderhoud, voor particulieren, bedrijven en VVE.
  • Aanbrengen van dakisolatie bij nieuw- of bestaande bouw.
  • Vernieuwen of renoveren van dakbedekking.
  • (Spoed) reparatie bij dak lekkage

Dakbedekking Katwijk, duurzaamheid voorop!

Bij de gemeente Katwijk staat duurzaam denken, en handelen voorop, een visie die Kewodak deelt. Het plaatsen van zonnepanelen op het platte dak is dan ook een mooi voorbeeld van een duurzame dakbedekking te Katwijk, en extra aantrekkelijk aangezien de BTW op aanschaf en installatie terug te vragen is van de Belastingdienst.

Naast energiedaken kunt u voor uw duurzame dakbedekking te Katwijk kiezen voor groene daken of witte daken. Welke dakbedekkingssoort u ook kiest, goede dakisolatie mag niet ontbreken. Uw Kewodak dakdekker in Katwijk verteld u graag meer over de mogelijkheden en fiscale voordelen.

Dak lekkage Katwijk? Kewodak, 24/7

Heeft u een lekkend dak en is het van belang dat deze met spoed gerepareerd wordt? Dan kunt u gebruik maken van de servicedienst. De medewerkers zijn 24/7 te bereiken, ook in het weekend, en sturen met spoed een dakdekker naar Katwijk.

Om lekkage in de toekomst te voorkomen is een structurele inspectie van het dak aan te raden. Dit kunt u natuurlijk zelf uitvoeren maar ook overlaten aan de specialist. De periodieke dak inspectie van Kewodak wordt afgestemd op uw wensen. Deze omvat naast kleine reparaties en reiniging van het dak een heldere uiteenzetting over de conditie van uw dakbedekking te Katwijk. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Alle werkzaamheden uitgevoerd door de Kewodak dakdekker te Katwijk zijn voorzien van 10 jaar garantie.

Contact ons