Dakdekker Lisse

Kewodak is al ruim 30 jaar een specialist op het gebied van dak reparaties, dak renovaties en het aanleggen van platte daken. De ervaren medewerkers zijn door de gehele Bollenstreek te vinden. Of u nu op zoek bent naar een dakdekker te Lisse, Hillegom of Noordwijk, Kewodak helpt u graag. Onze dakdekkers helpen particulieren of bedrijven uit Lisse, en omgeving, en is aangesloten bij branchorganisatie Vebidak. Tevens is Kewodak erkend door Dakmerk en in het bezit van het KOMO en VCA certificaat.

  • Nauwkeurige controle
  • Periodiek onderhoud
  • Kleine reparaties
  • Volledige verzekering via Dakmerk Waarborgfonds

Daklekkage? Bel zsm, 24 uur per dag!

Bent u woonachtig in Lisse en is er sprake van lekkage of (storm)schade aan uw dak? Dan is het belangrijk dit zo snel mogelijk te laten repareren om verdere ongemakken of zelfs schade te voorkomen. Hoe langer een dak lekkage aanhoudt, hoe groter de kans wordt dat de gehele dakbedekking moet worden vervangen. De kosten voor het vervangen van de dakbedekking zijn aanzienlijk hoger dan die voor een dakreparatie. Kewodak is dag-en-nacht te bereiken en staat voor u klaar als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Lisse. Vanzelfsprekend kunt u garantie op alle werkzaamheden verwachten.

Dakdekkersbedrijf Lisse, Kewodak geeft zekerheid

Als dakdekkersbedrijf nabij Lisse, beseffen wij dat voor u maar één zaak telt: een goed en betrouwbaar dak dat jarenlang meegaat. Daarom is het voor ons logisch dat wij, naast goede service, minimaal 10 jaar garantie geven op uw dakbedekking. Dus geen lekkages, vochtdoorslag of andere problemen!

Wilt u meer informatie over Kewodak, het dakdekkersbedrijf nabij Lisse? Lees dan eens verder op de website of bekijk de klantervaringen, we zijn er trots op! Natuurlijk kunt u ook bellen met een van de medewerkers, via nummer 0172-438 332.

Contact ons