Meer duurzaam rendement uit platte daken halen

Er zijn tegenwoordig talloze duurzame en financieel aantrekkelijke toepassingen voor bedrijfsdaken. Maar het is lastig om je weg te vinden in het woud van overheidsregelingen. Als dat om wat voor reden dan ook niet lukt, loopt u veel financieel- en milieurendement mis. Dat is natuurlijk zonde en precies de reden waarom Kewodak een Experience Center heeft opgericht en seminars geeft.

Seminars waar gebouwenbeheerders écht iets aan hebben

Het grote voordeel van deelnemen aan een Kewodak seminar, is dat u in korte tijd uitgebreid geïnformeerd wordt én inzicht krijgt in de beste dakoplossingen voor uw bedrijfssituatie:

Alle relevante mogelijkheden om meer duurzaam rendement uit platte daken te halen, worden besproken. De laatste stand van zaken en innovatieve daksystemen komen aan bod. Net als verschillende duurzame en financieel aantrekkelijke daktoepassingen.

Adviezen platte daken

Er wordt antwoord gegeven op de belangrijke hoe-vraag (wat de essentie van het Duurzaam Dak Concept is): Hoe kiest u de juiste duurzame oplossing voor een plat dak? Natuurlijk gaan we ook letterlijk het dak op, zodat u zelf ervaart wat er mogelijk is.

(Potentiële) klanten die Kewodak seminars bijwonen, maken volop gebruik van al onze kennis en ervaring op het gebied van:
• aanleg en onderhoud
• veiligheid
• renovatie
Groene daken
zonnepanelen daken
witte daken
warme geisoleerde daken
• recycling van bitumineuze daken
EPDM daken
• noviteiten en wetgeving

Wilt u zich aanmelden voor één van onze seminars?
Bel ons of stuur een mail om een voor u passende datum/tijd af te spreken.

Wij investeren graag tijd en energie in kennisdelen

Wat ons betreft gaat het namelijk niet alleen om het aanleggen en onderhouden van platte daken. Wij zien onszelf als uw duurzame dakenpartner en willen onze vakkennis pro-actief met u delen, zowel online als offline.

Wilt u na een seminar graag een specifieke dakoplossing bezichtigen? Of de mogelijkheden voor een specifiek project laten inventariseren? Het is altijd mogelijk om een individuele afspraak te maken met één van onze vakkundige adviseurs.

Het Experience Center is óók een test-laboratorium

Wij volgen continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van (nieuwe) dakoplossingen, -producten, -diensten en -wetgeving. Waar Kewodak toekomst in ziet, wordt eerst uitgebreid getest en onderzocht in het test-lab onderdeel van ons Experience Center. Alleen als het aan al onze kwaliteit-, veiligheid- en duurzaamheidsvereisten voldoet, brengen we het op de markt.

Aanmelden voor een Kewodak seminar

Neem gerust contact met ons voor meer informatie en/of als u zich wilt aanmelden voor één van onze seminars. Wij staan altijd voor u klaar en zien u graag in ons Experience Center!

Dak instorting sneeuwBitumen daken recycling