Kenz Figee kranen in Zaandam kies zekerheid

Dakwerkzaamheden Zaandam, een deskundige en veilige aanpak

Kenz Figee kranen kiest zekerheid

Het platte dak van het bedrijvenpand van Kenz Cranes te Zaandam was toe aan renovatie. Men vond in Kewodak de juiste partner voor de werkzaamheden aan het platte dak.

Dakdekker Zaandam

Kenz Cranes is sinds 1960 een gevestigde naam in kranen en hoogtewerkers voor de offshore – en maritieme industrie. Kenz kan als een van de toonaangevende aanbieders van hoogtewerkers in de olie-en gasindustrie worden beschouwd en doen dan ook geen concessies aan de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Waarden en normen waarin Kewodak als dakdekker te Zaandam en omsteken zich volledig bij aansluit.

Dakbedekking plat dak dak Zaandam

Het bedrijf en het dakoppervlakte van het bedrijvenpand was een welkome uitdaging voor Kewodak. De beste oplossing voor de renovatie van het platte dak, mede als de inherente risico’s zowel op- als onder het dak werden dagelijks doorgenomen met onze voorman dakdekker en de leidinggevende van Kenz.
Het waarborgen van de veiligheid is natuurlijk van cruciaal belang.

Ons project betreffende de dakrenovatie Zaandam was uitdagend maar succesvol. Door middel van goed overleg en een fijne samenwerking is ook dit project positief afgerond.

Kenz Figee GroupWilt u meer informatie over de dakwerkzaamheden te Zaandam of wenst u een prijsopgave voor een dakrenovatie van uw bedrijf of woning? Contact opnemen is eenvoudig, wij helpen u graag.

Ook voor een goede samenwerking met verschillende partijen is Kewodak een goede match. Alle neuzen 1 kant op!

Wilt u meer informatie over isolatie voor het platte dak? Neem dan contact op met Kewodak, wij helpen u graag.

Contact ons