Isolatie plat dak? Perfecte temperatuur in zomer en winter!

De vakkennis van Kewodak B.V. in Alphen aan den Rijn komt uitstekend tot zijn recht bij isolatie van een plat dak. 30 Jaar ervaring op het gebied van dakbedekking van platte daken zorgt voor de juiste toepassingen van materialen bij het dak bouwen en isoleren.

Isolatie van het platte dak is onmisbaar en goed voor de portemonnee. Het houdt warmte binnen in de winter en het houdt warmte buiten in de zomer. Comfort en energiebesparing gaan zo prima samen.

Dakisolatie specialist

De uitvoering van de isolatie is specialistenwerk. Bij niet correcte uitvoering kan er condensatie plaatsvinden en uiteindelijk zorgen voor rotting van het dakbeschot. Of het nu gaat om reguliere isolatie voor een particuliere woning of een cellulair glas isolatie voor een parkeerdek, de specialisten van Kewodak hebben ruime ervaring en zullen de isolatie van uw platte dak correct uitvoeren. Kewodak heeft het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat in huis.

Bovendien zijn onze werkzaamheden verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. U krijgt het daksysteem met isolatie dat jaren meegaat. U kunt ook gebruik maken van ons handige onderhoudscontract; hiermee bent u verzekerd van de juiste aanpak om bij dakbedekking de isolatie optimaal te laten werken.

Heeft u vragen over de isolatie van uw dak of over de voordelen van een onderhoudscontract? U kunt met ieder vraag telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Direct online advies over dakisolatie of een dakinspectie aanvragen is net zo gemakkelijk. Isolatie van een plat dak betekent bij Kewodak dakbedekking met garantie op bewust wonen en werken.

Contact ons