Dakdekker Reeuwijk al meer dan 30 jaar!

Bent u woonachtig in Bodegraven-Reeuwijk en op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf? Kewodak is al meer dan 30 jaar een begrip als het gaat om werkzaamheden op het platte en licht hellende dak. De Kewodak dakdekker Reeuwijk staat klaar voor particulieren en bedrijven, bij zowel grote- als kleine dak werkzaamheden.

Dakdekker Bodegraven-Reeuwijk, ook bij spoed

Heeft u lekkage en is een spoedreparatie noodzakelijk? Ons dakdekkersbedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn is dag-en-nacht bereikbaar. Of u nu woont in Tempel of Reeuwijk Dorp, onze specialist is altijd zeer snel op locatie. Naast het verhelpen van dak lekkage is de Kewodak dakdekker Bodegraven-Reeuwijk uw partner als het gaat om overige dakbedekking zaken. Wellicht is uw dak toe aan vernieuwing of periodiek onderhoud? Graag vertellen wij u meer over onze mogelijkheden voor milieuvriendelijke en duurzame dak oplossingen. Wat dacht u van:

Alle werkzaamheden zijn verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. U kunt dus vertrouwen op 100% garantie. Tevens is ons dakdekkersbedrijf in het bezit van het VCA- en KOMO procescertificaat en kunt u erop rekenen dat de dakdekker Reeuwijk de werkzaamheden veilig uitvoert en de meest recente regelgeving in acht neemt. Wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp of bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte van de Kewodak dakdekker in Reeuwijk? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar. Bent u benieuwd wat andere klanten over ons zeggen? Lees dan eens de ervaringen.

Contact ons