Dakdekker Voorschoten

Kewodak is al ruim 30 jaar een specialist op het gebied van reparaties, onderhoud en het vervangen van platte daken. Als de vraag is wie u helpt bij problemen aan uw dak, dan is Kewodak het antwoord.

Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn, dus u kunt bij ons terecht als u zoekt naar een dakdekker in Voorschoten.

 

Dak reparatie Voorschoten

Lekkage of een andere vorm van schade kan funest zijn voor een dak. Heeft u een plat dak en u laat lekkage te lang zijn gang gaan kan dit als gevolg hebben dat het gehele dak vervangen moet worden. De kosten voor het vervangen van een dak zijn aanzienlijk hoger dan de kosten voor reparatie. Daarom is het van belang dat u tijdig een dakdekker inschakelt. Dus bent u opzoek naar een dakdekker in Voorschoten? Neem contact op met Kewodak.

 

 

Garantie

Kewodak geeft 10 jaar verzekerde dakgarantie op de herstelwerkzaamheden die worden uitgevoerd. Onze service wordt goed en betrouwbaar uitgevoerd door specialisten. Kwaliteit staat voorop. Dus voor een dakdekker in Voorschoten neem je contact op met Kewodak.

MVO

MVO of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelt ook bij Kewodak een rol binnen de bedrijfsvoering. De focus ligt niet louter op het nastreven van winst, maar er wordt ook gestreefd naar een evenwicht tussen de mens, het milieu en het bedrijf. In het kader van People, Planet en Profit heeft Kewodak een aantal doelstelling bepaald.

Contact ons