Dakbedekking plat dak laat u aan vakmensen over

Kewodak B.V. in Alphen aan den Rijn is de specialist in Nederland op het gebied van dakbedekking van platte daken of licht hellende daken.

Ruim 30 jaar ervaring betekent optimale kennis van dakbedekking van een plat dak.Onze manier van dakbedekking aanbrengen voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid. Kewodak beschikt over het VCA**- certificaat en het KOMO-procescertificaat en is specialist in verschillende soorten daken.

Dak bedekking voor nieuwbouw en renovatie

Naast dakbedekking van een nieuw dak is Kewodak ook uw partner voor renovatie van daken. Ons dakbedekking bedrijf staat voor u klaar en, om renovatie te voorkomen, bieden wij het juiste dakbedekking voor bedrijven en particulieren. Van wit dak met zonnepanelen tot groen dak, onze dakdekkers hebben verstand van het platte dak!

Onderhoud dakbedekking

Zeker bij dakbedekking van een plat dak is het voordelig een onderhoudscontract af te sluiten. Dakbedekking van platte daken is nu eenmaal vatbaar voor overlast door planten en dieren. Door dit onderhoudscontract bent onder andere verzekerd van:

Dakdekken door Kewodak betekent daken aanleggen of vernieuwen met de zekerheid voor later. Verantwoorde, duurzame daken, kunnen u fiscale voordelen verschaffen.

Denk hierbij eens aan de aanleg van:

  • Regelmatige dak inspectie
  • Kleine onderhoudswerkzaamheden
  • Voorkoming van daklekkage

 

Kewodak B.V. inspecteert, adviseert, repareert en renoveert daken. U laat de dakbedekkingvan een plat dak niet alleen aan de weersomstandigheden over.

Wij laten ook niets aan het toeval over. Graag delen wij de ervaringen van onze klanten met u. Wilt u meer weten over dakbedekking? Wij staan u graag te woord. Dakbedekking met garantie van Kewodak geeft zekerheid.

Contact ons