Dak onderhoud, renovatie en reparatie al ruim 35 jaar

Specialist in daken Kewodak B.V. uit Alphen aan den Rijn levert het beste in inspectie, advies, reparatie en renovatie van daken. Algemeen gezegd is dak onderhoud al 30 jaar ons vak.

Een gezond dak is belangrijk en correct dak onderhoud is hierin onmisbaar. Het voorkomt lekkages en een goede isolatie kan flink schelen in de portemonnee. Voor verantwoorde daken bent u bij ons aan het juiste adres. Variërend van witte daken tot aan herbruikbare daken EPDM daken of kunststof daken,  wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden.

 

Dakonderhoud veilig en goed

Wij zijn specialisten in het onderhouden en vernieuwen van daken en dat gebeurt volgens alle veiligheidsmarges. Kewodak heeft het VCA**-procescertificaat en het KOMO-certificaat dan ook in bezit.

Voor structureel dak onderhoud  is het mogelijk een heldere overeenkomst te sluiten om verzekerd te zijn van een lek vrij dak.

De contracten bevatten onder andere garantie op dekbedekking. U kunt zeker rekenen op:

  • Nauwkeurige controle
  • Periodiek onderhoud
  • Kleine reparaties
  • Volledige verzekering via Dakmerk Waarborgfonds

 

Kewodak is thuis in daken en voor het dak onderhoud op maat. Dit geldt zowel voor de platte als voor de licht hellende daken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Graag staan wij u te woord. Contact opnemen is eenvoudig.

Contact ons