Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Een plat dak op uw bedrijf of op uw woning? Dan heeft u de unieke mogelijkheid om op deze plek uw eigen energiecentrale te beginnen. Kewodak helpt u hier graag bij. Wij zijn expert in het plaatsen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn. Wij plaatsen zonnepanelen op uw platte of licht hellende dak en bieden u de hoogste kwaliteit.

Zonnepanelen plat dak, efficiënte energie

Een zonnedak op uw bedrijf of woning geeft aan het dak een mooie extra dimensie. Wij plaatsen het solar dak bijvoorbeeld op goed reflecterende witte dakbedekking. Natuurlijk wilt u graag het hoogste rendement. Dit kan alleen als er een maximale hoeveelheid zonlicht in energie wordt omgezet. Wat dat betreft zit u bij Kewodak helemaal goed. Bij het plaatsen van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor kwalitatieve PV panelen. Deze ‘Photo Voltaic’ panelen zetten ook in zwakke lichtsituaties het licht heel efficiënt om in energie.

Besparen op de energierekening met zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Natuurlijk levert het zelf opwekken van stroom u ook iets op. Bedenkt u eens hoeveel u kunt besparen op de maandelijkse energierekening. Zeker wanneer het gaat om een groot dak is deze besparing absoluut de moeite waard. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu. Voor de energie in uw bedrijf of woning hoeft geen gas of steenkool te worden verbrand. U zet immers zelf het zonlicht direct om in stroom. Naast een prettig gevoel voor uzelf, levert dit ook een gunstige bijdrage aan het imago van uw bedrijf. U toont zich energiebewust en daarmee een moderne ondernemer.

Al meer dan 30 jaar specialist

Kewodak werkt al meer dan 30 jaar met veel succes op alle soorten daken. Ons bedrijf is aangesloten bij Vebidak, erkend door Dakmerk en in het bezit van het VCA- en KOMO procescertificaat. Alle werkzaamheden plannen wij altijd in goed overleg met onze klanten. Wij komen u graag voorlichten over de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw platte dak!

Contact ons