Transparante renovatie 200 woningen

Stichting van Leijenbergh heeft voor de dakrenovatie te Amsterdam gekozen voor een samenwerking met Kewodak. Voor de renovatie van het dak van een appartementencomplex met meerdere woonblokken (ruim 200 woningen) in Amsterdam Zuid blijkt Kewodak de juiste partner.

Belangrijk bij deze dakrenovatie te Amsterdam was de uitvoering van werkzaamheden met zo min mogelijk overlast voor de bewoners.
Een soepel verloop begint met een goede planning.
Allereerst heeft Kewodak afspraken gemaakt met alle betrokken partijen. Zo is er afgesproken dat tijdens de dakrenovatie Amsterdam het bestaande dak binnen 1 dag gesloopt zou worden en direct weer voorzien zou worden van een waterdichte laag, daklekkage is immers ongewenst! Ook hier is gebleken dat snelheid en efficiëntie goed samengaan.

Een goede samenwerking, een positief resultaat

Een goede samenwerking is cruciaal om alle gestelde doelen te behalen en de werkzaamheden werden dan ook scherp gecontroleerd door BDA, Buro Dakadvies. Met positief reslultaat: alle dakwerkzaamheden zijn op tijd opgeleverd en het proces is keurig afgerond door de dakspecialisten van Kewodak.

Natuurlijk is het dak voorzien van het Dakmerk-garantiecertificaat. Stichting van Leijenbergh kan weer rekenen op een duurzaam, lekvrij dak. Lees hier de beoordeling van de voorzitter van de vereniging van eigenaren.

Contact ons