Dakdekker Sassenheim

Heeft u lekkage aan het platte dak en bent u met spoed op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? De Kewodak dakdekker Sassenheim staat voor u klaar! Niet alleen bij lekkage, maar ook bij alle overige dak werkzaamheden in heel Teylingen, kunt u rekenen op het specialistische team van Kewodak. Ons dakdekkersbedrijf is erkend door het Dakmerk waarborgfonds. Het KOMO- en VCA certificaat zijn tevens in ons bezit. 100% Garantie op de dakbedekking is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

Lekkage, onderhoud en renovatie- met garantie!

Dakdekkersbedrijf Kewodak is al meer dan 30 jaar actief in de Bollenstreek. Of het nu gaat om eenmalig of periodiek onderhoud aan het dak, dak vernieuwing of renovatie; de dakdekker Sassenheim en zijn team zorgen voor een milieuvriendelijke, kwalitatieve en duurzame oplossing. Bij spoed is de aparte service organisatie van Kewodak 24/7 te bereiken.

 

Dakisolatie, zonnepanelen of groen dak? Dakdekker Sassenheim!

De dakdekker Sassenheim is aangesloten bij Vebidak en is voorzien van up-to-date kennis van verschillende dakbedekkingssystemen. Van bitumen dakbedekking tot EPDM, van zonnepanelen tot groen dak. Ook over dakisolatie en eventuele subsidie regelingen kan de Kewodak dakdekker te Sassenheim u meer vertellen. Benieuwd wat onze klanten over ons vertellen? Neem dan eens een kijkje bij de reviews. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact ons