Voetbal International nieuwe dakbedekking

Dakbedekking Gouda renovatie en isolatie

Voetbal International vervanging dakbedekking

Voetbal International, menig (mannen)hart gaat al sneller kloppen. Voor Kewodak de eer om het hoofdkantoor te Gouda te voorzien van een lekvrij dak.

VI, de afkorting van Voetbal International is een Nederlands voetbaltijdschrift. Dit tijdschrijft bestaat al sinds 1965 en is niet alleen het langstlopende voetbaltijdschrift van Nederland maar misschien ook wel het meest bekende.
Naast het reguliere weekblad geeft VI jaarlijks seizoensgidsen uit. Voor aanvang van elk seizoen brengt het de seizoensgids van het Nederlandse voetbal uit.

De dakbedekking van het hoofdkantoor is lekvrij gemaakt.
Tijdens een professionele samenwerking tussen de bouwkundige aannemer en Kewodak, is de dakbedekking te Gouda voorzien van een cellulair glas, ‘Foamglas’ isolatie,  met daarop een waterdichte dakbedekking waardoor er een compact dak is ontstaan de lekkage bij onmogelijk maken.

Een goede samenwerking, een lekvrij resultaat!

Heeft u last van lekkage of twijfelt u over de staat van uw dak? Vraag eens een dakinspectie aan. De dakdekkers van Kewodak zullen uw dak inspecteren, kleine reparaties uitvoeren en helder weergeven wat de staat van uw dak is. Op die manier weet u wat u kunt verwachten! Helder en duidelijk.

Contact ons