Steeds meer aandacht voor verduurzaming op het dak

Elk jaar kunnen Rotterdammers via loopbruggen de platte daken in het centrum van de stad bewonderen. Dit unieke event krijgt nu navolging in Parijs.

De Rotterdamse Dakendagen gaan internationaal, schrijft het AD. In Parijs werd in september naar Rotterdams voorbeeld voor de eerste keer de Paris Rooftop Days gehouden.

Kijk anders naar daken

Het evenement, dat in 2017 voor de eerste keer werd georganiseerd, is bedoeld om mensen met een andere blik naar daken te laten kijken – letterlijk én figuurlijk.Platte daken staan sinds enkele jaren steeds meer in de belangstelling als het gaat om verduurzaming. Steeds meer ondernemers, instellingen en VvE’s zien in dat ze al die vierkante meters niet onbenut kunnen laten.

Dak biedt mogelijkheden

Of het nu gaat om isolatieverkoelingvergroeningzonne-energie of extra leefruimte, platte daken bieden uitstekende mogelijkheden voor verduurzaming én waardevermeerdering van een gebouw. Onze dakmakers gaan graag jouw dak op om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Daarbij profiteert u van onze ervaren en geschoolde experts, Dakmerk-certificering en volledige projectgarantie.

onze andere Projecten

Bedrijfsgebouwen CBS transparante samenwerking daken

Wie kiest voor Kewodak, kiest voor ervaring, helderheid en betrokkenheid.

Dakrenovatie schoolgebouw Alphen aan den Rijn

De platte daken van een Alphense basisschool gaven de nodige problemen.

Groene dakrenovatie: VVE krijgt complete tuin op dak

Kewodak renoveert platte daken voor de Vereniging Van Eigenaren (VVE).
Contact ons