Gate Gourmet Schiphol renovatie daken

Gate Gourmet Schiphol renovatie daken

Gate Gourmet is een onderdeel van de Gategroup welke wereldwijd marktleider is in haar industrie en partner van 250 vliegtuigmaatschappijen die een omvangrijke service aan boord hebben. Gate Gourmet is gespecialiseerd in de bevoorrading van vliegtuigen in de ruimste zin van het woord. Bij Gate Gourmet in Amsterdam wordt er 365 dagen per jaar gewerkt. Aan Kewodak de uitdaging dit niet te veel te verstoren, daarom zijn er vooraf goede afspraken gemaakt door uitvoerder Erik Wolswijk.

Dakinspectie bedrijfspand

Voorafgaand aan de dakrenovatie van het bedrijfspand van Gate Gourmet hebben de specialisten van Kewodak een uitgebreide dakinspectie van het bedrijfpand uitgevoerd. Na deze dakinspectie bleek dat het platte dak van het bedrijfspand lekte en nodig moesten worden vervangen.

Dakrenovatie bedrijfspand

Omdat de veiligheid van medewerkers van Gate Gourmet als dakdekkers zo’n grote rol speelt, zijn er een hele reeks voorschriften opgesteld. Zo hebben de dakdekkers de basiscursus ‘VCA’ gevolgd en bewijzen van toegang behaald. De dakrenovatie van het bedrijfspand van Gategroup is naar volle tevredenheid afgerond. Is uw bedrijfspand ook aan renovatie toe of wil u graag een professionele dakinspectie? U kunt eenvoudig een dakinspectie aanragen, of neem contact met ons op via 0172 – 438332.

Contact ons