Kewodak | De Dakmakers plaatst nu zélf zonnepanelen

Steeds meer bedrijfspanden, scholen en appartementencomplexen zijn voorzien van zonnepanelen. Maar wie zich eindelijk door het woud aan regelingen en subsidies heeft geworsteld, wordt dan nog geconfronteerd met de grootste uitdaging: de uitvoering.

Zonnepanelen zijn razendpopulair. Dat betekent ook dat het aanbod toeneemt – en dat is niet per definitie positief. Nieuwe installatiebedrijfjes schieten als paddenstoelen uit de grond. De kwaliteit van de dienstverlening blijft daar vaak bij achter. Lange wachttijden is misschien part of the deal tegenwoordig, maar dat zou niet moeten gelden voor matige kwaliteit panelen, slechte communicatie, onveilig werken en gebrekkige installatie. Gelukkig zijn er ook veel betrouwbare bedrijven, maar de verhalen over sjacheraars zijn de afgelopen jaren toegenomen.

Vertrouwde partner

Als bedrijf, school, instelling of VvE is het dan goed om te weten dat uw vertrouwde partner voor dakrenovaties – Kewodak | De Dakmakers – nu ook zelf zonnepanelen plaatst op uw platte dak. Dat betekent dat u profiteert van bijna 40 jaar ervaring, volledige projectgarantie en uitsluitend te maken heeft met gecertificeerde dakmakers. Wij zijn lid van brancheorganisatie Vebidak en zijn aangesloten bij kwaliteitskeurmerk DAKMERK. De zonnepanelen plaatsen we onder de vlag van Solardak, maar u heeft gewoon te maken met de experts en dakmakers die u kent van Kewodak. We komen de panelen graag bij u plaatsen, zodat ook u profiteert van alle voordelen onder de zon!

onze andere Projecten

Bedrijfsgebouwen CBS transparante samenwerking daken

Wie kiest voor Kewodak, kiest voor ervaring, helderheid en betrokkenheid.

Dakrenovatie schoolgebouw Alphen aan den Rijn

De platte daken van een Alphense basisschool gaven de nodige problemen.

Groene dakrenovatie: VVE krijgt complete tuin op dak

Kewodak renoveert platte daken voor de Vereniging Van Eigenaren (VVE).
Contact ons