Het wordt herfst en dus weer tijd voor dakonderhoud

De herfst is de periode waarin de meeste lekkages ontstaan op daken van bedrijfspanden, appartementencomplexen en schoolgebouwen. Let er dus op dat je de komende maanden een dakinspectie laat uitvoeren of je dak laat reinigen.

De komende maanden vallen de bladeren weer massaal van de bomen. Er komen meer regenbuien en de wind zal zich weer doen gelden. Kortom, de herfst staat weer voor de deur. In de herfst krijgt je dak het zwaar te verduren. Bladeren en takjes komen snel op uw dak terecht en kunnen zich – door de wind bijeen gedreven – snel ophopen.

Voorkom schade aan uw dak

Vuil op het dak leidt ertoe dat regenwater moeilijker de weg vindt naar de hemelwaterafvoer. Hierdoor blijft water staan en zoekt het een andere uitweg. Dit merk je pas zodra zich vlekken beginnen te vormen op de muren of het plafond. Dan ben je te laat en is de schade al ontstaan. Laat daarom de komende periode alvast een preventieve dakinspectie uitvoeren, of laat uw dak weer eens grondig reinigen. Zo blijft uw dak in goede conditie, loopt regenwater netjes weg en blijft uw interieur gespaard.

onze andere Projecten

Bedrijfsgebouwen CBS transparante samenwerking daken

Wie kiest voor Kewodak, kiest voor ervaring, helderheid en betrokkenheid.

Dakrenovatie schoolgebouw Alphen aan den Rijn

De platte daken van een Alphense basisschool gaven de nodige problemen.

Groene dakrenovatie: VVE krijgt complete tuin op dak

Kewodak renoveert platte daken voor de Vereniging Van Eigenaren (VVE).
Contact ons