Groene daken Amsterdam

Houd Amsterdam gezond met een groendak

Lever ook een milieuvriendelijke bijdrage met een eigen groendak in Amsterdam. Want wist u dat groene daken in Amsterdam een enorm positieve invloed hebben op de gezondheid van uzelf en uw mede-stadsbewoners? Niet alleen wordt de lucht gezonder, maar ook wordt flora en fauna weer zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat hersteld. Amsterdam wordt weer een stuk leefbaarder. Laat ons uw groendak aanleggen en help uw stad gezonder te maken.

Groene daken bieden voordelen:

  • U levert een gezonde bijdrage aan het Amsterdamse stadsklimaat
  • De levensduur van uw dak wordt verlengd vanwege de bescherming tegen weersinvloeden
  • Het rendement van zonnepanelen neemt toe in combinatie met een groendak

 

Groendak subsidie en prijzen

Bent u ook voorstander van groende daken in Amsterdam en overweegt u een groendak? Dan kan het aanleggen van een eigen groendak voordeliger zijn dan u denkt. Sinds 1 februari 2016 stelt de gemeente Amsterdam subsidies beschikbaar voor het aanleggen van groene daken. Deze subsidies kunnen oplopen tot wel 50% van de investering. De hoogte van een subsidie groendak is afhankelijk van enkele voorwaarden. Hierover vertellen wij u graag meer. Wilt u meer weten over subsidies voor groene daken, voorwaarden en de prijs van een groendak? Neemt u dan contact met ons op.

Laat ons uw groendak aanleggen

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe een daktuin in Amsterdam moet worden aangelegd en ingericht. Een groendak aanleggen is niet van de een op de andere dag. Dit vergt specialistische kennis en voorbereiding. Wij weten alles van dakconstructies, vergunningen, groenvoorziening en comfortabele inrichting.

Laat ons u voorlichten over de mogelijkheden van uw groendak. Wilt u uw eigen daktuin in Amsterdam? Neem contact met ons op en we laten u graag de mogelijkheden zien.

Contact ons